請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: Fuko~

(朗奴高文再見)下任領隊人選和後遺症

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-10-24 15:04
有朋友話如杜曹教仲死得快過朗奴高文 ?

講真,我唔熟悉杜曹,只係有睇過幾篇多仔球迷的評論文章,老實講,正反論點都有,佢係有發光點的,但普遍認同佢係多仔算係失敗的,我一向比較傾向老帥(50+),個人喜好啦,我覺得重建球隊和季中接手好考驗一個主帥的能力,尤其短時間內理清一切頭緒,帶返起隊波,我覺得經驗好重要,杜曹執教經驗太淺,所以我對佢才有保留。
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥球星

愛華戰士 發表於 2017-10-24 14:44
其實當日盧卡古O係度....我地D 踢法都唔係好......前邊靠條大木柱去衝擊.....一路都知非長久之計黎..... ...

YES, 所以我先認為賣盧卡古可以, 先買基奧特係最重要.

單打獨鬥基奧特肯定唔係盧生個皮, 不過基奧特既配合, 現位同傳送組織, 打團隊基奧特都係優勝.

OKAY, RK你要以整體戰為主攻方針, 從你開始斟施格臣同買左KLAASSEN都已經睇得出, 但係你買唔到識得同你打組織戰又可以柱躉既基奧特你死得.

而RK買左個D人打唔出水準亦正正最核心個箭頭唔係度, 佢左擺右擺左試右試都打唔到想要既進攻而浪費哂佢新買返黎既人.

點解基奧特同DC大家都認為又勁又岩用, 係因為入到波之餘亦都可以做波較炮

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

evertonarteta10 發表於 2017-10-24 15:13
YES, 所以我先認為賣盧卡古可以, 先買基奧特係最重要.

單打獨鬥基奧特肯定唔係盧生個皮, 不過基奧特既配 ...

有朋友話杜曹如果執教愛華頓會比朗奴高文死得仲快
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Dyche, who was attending last night's Fifa awards ceremony at the London Palladium, said of the speculation: "It's very flattering, I've been linked with other situations before.

"I just keep getting on with my job until things change. It's out of my hands, I'm just getting on with what I do."

般尼領隊否認傳聞
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Koeman's backroom staff - containing his brother Erwin, fitness coach Jan Kluitenberg and goalkeeping coach Patrick Lodewijks - have also departed, with Everton expected to pay as much as £8m in severance packages. Duncan Ferguson, the first team coach, remains in position for the time being.

朗奴高文的班底都走埋,又賠一筆,預期之內
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥隊長

Forever_Fan 發表於 2017-10-24 14:56
sandro 買返來都唔睇好,先去u23習慣下先啦,佢太單薄,一撞都散啦

唔只Sandro, 卡拉臣都要去u23, 另外施古臣都要放後備,我希望下一任領隊係睇球員表演而排陣,唔好好似高文憑自己個人喜好,年齡同埋身價去排,好似S2, 卡拉臣,施古臣等等無表現的球員仲經常可以出場
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-10-24 15:21
Dyche, who was attending last night's Fifa awards ceremony at the London Palladium, said of the spec ...

咁要睇 sky bet update 的賠率喇
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Arteta 發表於 2017-10-24 15:23
唔只Sandro, 卡拉臣都要去u23, 另外施古臣都要放後備,我希望下一任領隊係睇球員表演而排陣,唔好好似高 ...

呢個問題係熱身賽已經講過,表現差但身價或薪金高就有正選,熱身賽有態有能力的就雪起佢或借走佢,唔知以為朗奴高文係無間道添丫
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-10-24 15:22
Koeman's backroom staff - containing his brother Erwin, fitness coach Jan Kluitenberg and goalkeepin ...

PK....PATRICK LODEWIJKS走埋....呢個管理層可否挽留?

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

朗奴高文應該會去教荷蘭,熱門人選,離開我隊的教頭全部去晒國家隊
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對