請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: Fuko~

(朗奴高文再見)下任領隊人選和後遺症

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2017-11-29 18:34
至少起左個新球場又唔好禁講...不過,睇波揀領隊就堅抽麻麻地啦。

起到新球場 , 但係球隊可能已在英冠角逐
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2017-11-29 18:29
大sam教到季尾都仲可以接受。兩年半約,下手要多唔知幾多年先執到。
大sam好多時護級成功都係靠買當打返 ...

其實只為護級,真係一早搵老莫我都唔信會降班,而且我覺得大Sam唔會只係半季約,佢之前已經傳要求2年半約,唔接受短約
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-11-29 19:01
其實只為護級,真係一早搵老莫我都唔信會降班,而且我覺得大Sam唔會只係半季約,佢之前已經傳要求2年半約 ...

另外愛迷在 twitter 對 sammy lee 係 assistant manager 非常不滿
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-11-29 19:01
其實只為護級,真係一早搵老莫我都唔信會降班,而且我覺得大Sam唔會只係半季約,佢之前已經傳要求2年半約 ...

更正 : 大 Sam 哥只簽 18 個月合約
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-11-29 21:15
更正 : 大 Sam 哥只簽 18 個月合約

佢為護級一月一定買好多即食的球員
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-11-29 21:22
佢為護級一月一定買好多即食的球員

中鋒 : 安祖卡路爾或賓迪基
回復 支持 反對

拖肥正選

又請垃圾
回復

1萬

拖肥球星

Sam Allardyce has agreed a deal with Everton to become their new manager, according to Sky sources.

Sammy Lee will join as assistant manager, Sky Sports News understands, while former Leicester boss Craig Shakespeare - who was Allardyce's right-hand man during the ill-fated four-month spell with England - will also join the backroom team.

David Unsworth - who has been in charge on an interim basis - will return to his previous U23 role, while Duncan Ferguson is also expected to have a place in the coaching set-up.

出哂消息,估計踢完今日場波就會官方宣佈。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2017-11-29 22:05
Sam Allardyce has agreed a deal with Everton to become their new manager, according to Sky sources.
...

係賽事之前會公佈呢個對大部份愛迷來講的壞消息
回復 支持 反對

拖肥球星

而家係咪大sam領隊,助教係李爾及沙士比亞?
回復 支持 反對