請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: Forever_Fan

Europa League Group Stage #3 vs Lyon (Home)

拖肥球星

講真 拖咁耐真係對大家都無好處
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

moshiri 更加硬頸架 , 咁即係摑自己一大巴 , 佢好無面架
回復 支持 反對

拖肥球星

barker 發表於 2017-10-20 05:10
moshiri 更加硬頸架 , 咁即係摑自己一大巴 , 佢好無面架

無野既 今季洗成142M下年英冠作賽星散
到時候真係唔慌唔無面
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

好,睇完官網20分鐘精華,今場個陣據 skysports 講係 4-1-4-1,左閘馬天拿,右閘 holgate,防中紓拉一個,前邊4個,前面兩邊係米拉和vlasic,前面中間係卡拉臣和davies,前鋒 dcl,前邊有翼啦終於,但卡拉臣和馬天拿的能力係點大家心裡有數。

skysport player rating:

Everton: Pickford (8), Keane (6), Williams (6), Martina (5), Holgate (5), Schneiderlin (6), Mirallas (6), Klaassen (4), Davies (5), Vlasic (5), Calvert-Lewin (6)

Subs: Sigurdsson (8), Ramirez (5), Lookman (6)

echo player rating:

Jordan Pickford 8,Mason Holgate 5,Michael Keane 4,Ashley Williams 7,Cuco Martina 4,Morgan Schneiderlin 6,Tom Davies 7,Davy Klaassen 5,Kevin Mirallas 6,Nikola Vlasic 7,Dominic Calvert-Lewin 6

Sub: Ademola Lookman 6,Gylfi Sigurdsson 7,Sandro Ramirez 5

講返評分,今場打得差的,holgate 搞到12碼,重係無乜必要的犯規,派膠就唔使講,holgate 其實唔係正宗右閘,佢打中堅係比右閘好,馬天拿更加唔係正宗左閘,你搵佢打左閘也是搞笑,過去幾年佢都無打過呢個位置,加上佢能力係點大家好清楚,評分話比你知佢地的表現,搵佢做baines的backup不如搵 garbutt。

williams 雖然入左球,但今場好矛下,其實佢甚至可以紅。

拉美利斯入來後無乜表現,佢真係落 u23 打返陣先啦。

米拉今場表現唔錯,lookman 都有板有眼,RK 你真係唔到被人炒個刻都唔肯醒悟。

輸埋今場,歐霸出局,大條道理炒啦,剩下的賽事變成例行公事,換個領隊用剩下的賽事練下青訓算數啦。RK 你係時間走啦,下場係你麾下對阿仙奴咪又係比人456。
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

始終你仲有3場波踢,只要數字上仲有可能,你又唔可以講出局ge。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

今場禁出其實都係想留力踢阿仙奴。對阿仙奴禁多年都冇幾場贏到,留力個意義其實冇乜。我估佢下場會出3中堅多。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

呢場另一個經典就係攻中無施古臣和朗尼的情形下,搵卡拉臣擔正攻中,效果係點就唔使講。另外真係要搵老莫返來執下後邊啦,後邊每場都派膠。左閘係garbutt無註冊的情形下,上半季baines都係無backup,右閘幸好還有kenny係度,唔係靠馬天拿就槽糕了。
回復 支持 反對

拖肥領隊

冇肥仔下冰佬呢場出幾球波都好有威脅
另外區完場前有一場係馬天拿係左邊遲遲未出波
辛度竟然想走埋佢搶佢個波咁
真係笑左出黎
冇架喇柒就柒梗架喇
啱啱自己講完個位100%穩陣跟手比人炒
回復 支持 反對

拖肥領隊

Fuko~ 發表於 2017-10-20 08:44
今場禁出其實都係想留力踢阿仙奴。對阿仙奴禁多年都冇幾場贏到,留力個意義其實冇乜。我估佢下場會出3中堅 ...

我又唔覺得係留力
或者你可以講係比肥仔抖下
係可以試既都試埋
連明知辛度唔掂都焗出佢踢兩個前面
過程係好左但結果都係贏唔到
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

有我地球迷衝入場打里昂門將 , 歐洲足協可能會罰愛隊
回復 支持 反對