香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: Fuko~
打印 上一主題 下一主題

反朗奴高文集中區

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-10-23 12:37
現時我覺接任人只會係老莫和安斯禾夫2選1,由於我估計唔會有在職領隊願意過來接手,良地的名牌領隊更唔會來 ...

我覺得伊朗老細會揀安斯禾夫多d。佢眼中莫耶斯唔係佢best choice, 佢會寧願搵人睇著隊波,再暑假搵第二個。但bill叔叔就未必會係禁諗...
呢次高文之亂,兩位老細個意見同態度禁唔同,唔希望佢兩個有爭執...
所以為左大家和氣又始終伊朗老細先係大股東,我覺得交俾佢揀下手會更適合。
呢個位你賣人情俾佢,往後bill叔叔俾意見會更容易。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

http://www.mirror.co.uk/sport/fo ... ire-ronald-11392430
係咪俾人炒左,所以好輕鬆去happy hour?
定還是真係痴線到仲有呢個心情去happy呢?
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

全季最開心的一單NEWS!
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

David Unsworth has called in Alan Kelly to help him take temporary charge of the Everton first team – but quipped he may be in trouble with the goalkeeping coach’s family after interrupting their holiday in Ireland.

Kelly was visiting the country he represented 34 times as a player when he received the call from Unsworth late on Monday, giving him just enough time to board the last flight to Liverpool and arrive in time for Tuesday’s training session at USM Finch Farm.

The pair know each other well from their time together on the backroom staff at Preston North End, where Unsworth was first-team coach and Kelly worked with the Lilywhites’ goalkeepers.

Former Everton players John Ebbrell and Duncan Ferguson will also assist Unsworth as he prepares the team for Wednesday’s trip to Chelsea.

“I managed to bring in Alan as goalkeeping coach last night,” said Unsworth. “He did great and got the last flight over from Ireland. I interrupted a family holiday so I apologise to them for that!

都好多人幫手睇著隊波,分分鐘呢班個份熱血令呢隊波場場熱血上身,升番幾個LV。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

其實,諗落我地下個轉會或者下下個轉會都唔需要話有咩大動作。
防中、前鋒、左中堅呢3個位各入一個就夠。
打到翼同邊位的球員,唔計傷同借出去,都有米拉華錫拉美尼斯同埋連儂,俾岩指示跑邊同吩付番D人湧入禁區就夠。
最麻煩係要清班往後好大機會唔用或者高薪後備...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-10-25 01:55
前鋒話唔定有Henry Onyekuru已經得,左閘青訓上到位都慳返,防中麥卡菲比錫都打到,搞掂。 ...

Onyekuru我預計都係打邊多。而且你點都要一個大隻佬係前面頂下波。
Besic/舒拉/麥卡菲至少走一個,而且戰術上黎講,我地防中對抗性仲係差d, 對某d隊用佢加gueye專破壞再交上效果會更好。
左閘要睇connolly同garbutt點。但我覺得係時候要為呢個位交學費
回復 支持 反對