香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: Fuko~
打印 上一主題 下一主題

反朗奴高文集中區

1萬

拖肥球星

家下榜上有名個D都麻麻地JE...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-10-2 19:12
點解愛隊傳的領隊咁另類的,呢個真係好一般,track record都唔算好,係咪流料來架.... ...

都係睇賠率最實際。講真前6都係名帥,我地不嬲請領隊又係前6級別薪金,我覺得請到安帥堅係好事。對我地往後買人一定幫唔少。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-10-2 19:55
前幾個連Bournemouth,般尼,Huddersfield Town的領隊都有,甚至大sam都有,我又唔覺有幾好..,... ...

係禁ga lah...你而家呢個位換領隊就得呢d可以揀
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-10-2 21:54
係就好啦,如果標叔叔話事都有可能,Moshiri話事就機會唔大,最慘的係佢揀領隊的眼光係廢的 ...

其實你睇番Moshiri本身就係阿記個邊過黎,或多或少佢都希望隊波打阿記巴塞個種技術流。
禁所以當日佢揀KOEMAN其中少不了的原因就係佢份巴塞的背景。
至於你話佢眼光差唔差...我只可以話當時黎講禁多個入面算係比較唔差的選擇。
照呢種想法去諗,其實安歷基應該係Moshiri最想要的下任領隊。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

OFFICIAL: Jupp Heynckes returns to Bayern Munich
It is official: Jupp Heynckes is returning to Bayern Munich as head coach.

Just over a week after Carlo Ancelotti was sacked, the 72-year-old has agreed to take over until the end of the season.

禁我地就算家下炒高文都叫仲有杜曹可以揀。不過禁,你見拜仁炒完都係搵個老一輩教頭番黎做看守領隊都明白季中炒人真係唔易搵到好領隊黎教。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-10-16 00:24
老莫還是我心水選擇

家下都衰到護級,我自己唔會揀佢返黎護級。佢的作用起碼要一季以上先見效...
現環境,我會先俾安斯禾夫教到聖誕,再睇下搵唔搵到岩的人黎教。
如果佢表現好到建立到套新風格同疏理到而家禁多個10號球員,我會俾長約佢。
表現平平就跟以下順序:
favre>安察洛提>安歷基>莫耶斯>賓尼迪斯>杜曹>其他下游領隊
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Jassoo 發表於 2017-10-16 09:39
愛華頓而且搞成咁,Moshiri都有好大責任,佢喺爭議聲中揾RK返黎己經係錯,縱容RK亂花錢換晒成隊波錯上加 ...

好少有人討論下我地管理層...襯呢個機會都講下我點睇。
管理層雖然俾左好多錢RK增兵,但佢地並唔係真係信到佢十足。至少你見RK份約係3年就知...
再加上佢上季拎第7,我地球會都冇即刻俾份新約佢就知仲係考緊牌。

禁點解唔係禁信佢仲俾禁多錢佢增兵? 我地係新班主入主之前標叔叔晚期已經開始怒谷青訓。
又請左DoE目標就係睇長遠,同希望用青訓彌補後備深度甚至用賣明日之星去換更強大的陣容。
所以係佢地眼中,隨著巴克利同埋盧卡古走,點都要俾一大舊錢出黎買人去維持我地實力。
同時間你亦會睇到幾單一隊轉會都唔多似RK風格VLASIC同埋ONKEYKU都係快馬打邊多,就多數係DoE提出。
仲有你都見到我地駛左唔少錢係U23買人,好似BEN GIBSON禁。
其實,我地管理層一向都好少介入領隊係轉會同埋排陣方面。你見到車仔同紐卡素都知人事混亂同埋老細足球最終有咩結果。管理層只要做好球隊內部營運同埋未來的規劃就已經夠。
禁佢地係咪完全唔駛負責任? 肯定唔係! 我地球會管理層最垃圾就係轉會決策,巴克利同埋高士寧就係最出色的例子。
前者,你得番一年約,點都要落盡力續佢...結果你唔只OVERPAID買一個代替品,最後仲要冇左50Mup。仲有,RK話咩人點都要拎出黎同管理層傾...就算你都信RK個套打3攻中,要4個人係度...你都冇理由係未賣巴克利之前就放走埋DOWELL同入施古臣掛?
再講,你至少有朗尼、卡拉臣同DOWELL...你點計都係將筆錢買左前鋒先啦...到最後搞到要靠鴨鴨同埋NIASSE救世。鴨鴨同NIASSE有幾多料大家都知...我就唔信你50M買唔到一個似樣的番黎...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

James_Beatkit 發表於 2017-10-16 10:30
你唔見佢依家失左蹤咁咩
再忙都應該有時間睇場波掛

管理層係覺得佢帶得好,今年夏天就俾新約叫佢留5年啦。馬仔完第一季已經有5年新約...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-10-16 01:00
只要護級搵大sam先啱,重有老莫當年都係一來就幫愛華頓護級成功的,我地人腳唔差,老莫的打法簡單直接, ...

大SAM要幫手教護級都係去水晶宮先啦...佢都講明唔教,就算啦。
係,我地人腳係好過以前,但根本唔係老莫要GE個種。至少你有冇人去斬波俾高佬先?
若果要等我地買左高佬先,分分鐘已經講緊1月中至尾...又會唔會太遲先開始打護級呢?

同埋你都知外國球迷都係對老莫一半一半,我就唔多信管理層係呢個位會用佢啦。
都係個句你最大的實積只係之前教愛記個10年...禁多年前的事,你係老細又將呢份實積睇到有幾重呢?
加上老細又唔似想打9981斬的人黎...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-10-16 14:49
我諗住打完歐霸輸埋就動手

我諗著今晚就同佢講88啦
回復 支持 反對