請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: James_Beatkit

聯賽盃 vs 新特蘭 (主場) 21/09/2017 02:45am

1萬

拖肥球星

拖肥1878 發表於 2017-9-21 09:25
進級後下一round作客車仔........即係完 !

如果對車仔出副選然後贏車仔,我真係好想知班主會有乜諗法,RK又會唔會黑面
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥球星

QQ
總算可以拿番D信心番來啦!
不鸣则已!
回復 支持 反對

拖肥隊長

Forever_Fan 發表於 2017-9-21 10:46
我都第一次見球隊入波,個領隊可以黑晒面,嘴up up,好唔憤氣咁,真係痴9線,niasse唔係我地球員來的咩? ...

真係吹漲,人地阿仙奴山神見隊友射失波笑笑口...  (其實我覺得山神果下係投入....覺得入唔到可惜至有咁O既反應) 但D傳媒就話到佢無心留隊

相反我地呢條黑面硬尻領隊.........就憑呢個表情.....當地傳媒應該迫佢落台啦!
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-9-21 10:53
如果對車仔出副選然後贏車仔,我真係好想知班主會有乜諗法,RK又會唔會黑面 ...

主場球迷賽後好開心 , 我估英格蘭的愛迷暫時可以消消氣
回復 支持 反對

拖肥隊長

barker 發表於 2017-9-21 12:08
主場球迷賽後好開心 , 我估英格蘭的愛迷暫時可以消消氣

赢新特蘭並不特別開心,話唒是低一級球隊,只不過多幾場機會高文,來緊四場賽事全勝才可令我消消氣
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

RK Post-match reaction from Niasse

“It was a great goal. His first touch on his chest and his finish with his right foot was great. It was a perfect goal.

“Everybody knows it was a difficult situation for him and it’s all about taking your chance when you get an opportunity and he showed tonight that he’s part of the team. Finally, you pick the player up and you put the players in the team who deserve it and who give that confidence to the team maybe in a difficult time or difficult moment.

“Maybe he doesn’t feel that pressure and that makes him even more dangerous for opponents.”

呢條友仔講野時有無諗下niasse的difficult situation 係邊個俾佢架?邊個一場都無出就話佢係隊內無前途無位置?然後連佢個 locker 都收埋,我重好記得niasse話佢係一隊無locker,當去同u23訓練,d野放係車上邊,練完就係去車度羅返d野回家個種無奈。
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥領隊

Forever_Fan 發表於 2017-9-21 15:44
RK Post-match reaction from Niasse

“It was a great goal. His first touch on his chest and his  ...

嘩 真係好9大方
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-9-21 15:44

“It was a great goal. His first touch on his chest and his  ...

英倫三島的愛迷賽後無乜抗議聲喎
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

RK 唔係聞到魷魚香都唔肯俾機會niasse,佢打前點都好過朗尼和sandro,RK 成日想花大價錢買前鋒,拿,依家有啦,10m的niasse真心抵,前邊有niasse和鴨仔,依家唔好話無人啦,你唔識用人就出聲,大把球迷識排陣過你丫。

重有丫,我又睇你下場會唔會出米拉,根本今場出lookman和vlasic 時d波可以走兩邊快上爽好多,唔好再係中間泊大巴啦好心。
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥主席

好奇一問, 其實一般u23隊員有冇LOCKER用的?
“Two thirds of the world is covered by water, the rest is covered by James McCarthy.”
回復 支持 反對