香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
返回列表 發新帖
樓主: wahton
打印 上一主題 下一主題

Europa League VS Atalanta (away)

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-9-16 15:49
其實老莫當時球會莫財,投係青訓的錢又有幾多? 偶然才出一兩個較好的青訓,係馬仔來的時候財政改善,球會 ...

無人質疑佢限米煮限飯的能力,佢亦都係光榮禁離開,大家分手分得都開心。我地想要一個有能力再帶我地升多級的領隊,而佢亦可以向更高的地方發展。
所以個問題唔係佢係我地呢度的往積,而係我地而家隊波唔岩佢帶,佢仲未係我地需要的領隊。
限米煮限飯,我地都有WALSH睇著,我地要一個戰術安排,排陣聰明些少的領隊就真。
同埋過左5年,原來大家都仲係原步,問心你接受到嗎? 所以我一直都希望佢有番多少功積先,到時大家再合作會好好多。
你都唔駛再賣老莫D功積,我唔鍾意睇佢D波,但無得唔佩服佢禁多年的限米煮限飯的功力。
只係我地再合作的機會並唔係而家...你放過老莫啦...你俾佢係出面帶隊帶到成績先啦?
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-9-16 23:09
你話要個排陣聰明d的領隊,其實經歷左馬仔和朗奴高文,佢地兩個都曾經捧過杯,係所謂的冠軍領隊,朗奴高 ...

老莫排陣正常?? 佢保守到一個點,你唔記得當年你點樣死攬拔爺,插高文唔掂嗎?
每一次的低潮期,大家都講到口水乾,覺得禁和落去或者輸落去唔掂個陣,叫佢出班後生仔出黎跑下好d。
厭佢唔識打進攻,結果真係死到臨頭佢先識做。加埋佢份人有名你叫方丈。
DM唔係唔值得俾機會佢番黎俾夠資源去搞波。而係隊波目前的條件同佢自己本身都未READY!
你試下係老莫,你俾而家隊波佢,佢會點執? 打4-5-1或者4-4-2,然後留番DCL係前面同班後衛死過就算。
你覺得禁樣打真係好? 仲有一樣野,老莫佢自己都唔係特別鍾意用快翼打波的人黎。
佢有錢有資源,除左會同你執一件高大前鋒番黎,下一步就係執中堅再到左右閘,真係有閒錢先同你搞進攻...
回復 支持 反對