香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: 爆炸拖肥糖
打印 上一主題 下一主題

歐霸盔附加賽次回合 作客對夏德 25/08/2017 3am

1萬

拖肥球星

樓主
9估下個陣容啦:

-----------------------PICKFORD---------------------

----------BESIC--------KEANE-------WILLIAMS----

HOLAGTE---T. DAVIES---舒拉達連---MARTINA--

-------------------------施古臣------------------------

------------MIRALLAS---------鴨鴨-------------------

後備唔估啦。我認為RK係打車仔之前一定會再俾機會班死野打多次3後衛,同埋亦都因為次回合的關係,希望用一個較防守的陣式去打。
呢場係施古臣考牌之戰,禁耐冇打足全場,呢場一定俾佢攞番感覺,照計一定係正選。
其他人因為輪換的關係就唔出啦。雖然BESIC份人比較熱血,之但係原來佢打得最多個季的聯賽都係冇拎紅...
佢又唔係完全冇腦得哂。所以俾佢下右中堅,可以幫到隊波帶個波上中場。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

沙發

哇,打4-4-2!! 戰術大師又改打法! 真係場場都可以唔同陣式!
btw,有besic有lennon後備! 都真係算係禁。希望半場前入兩球,俾朗尼同baines休息下...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

板凳
球證放生我地啦...根本冇offside...個下照去的話就12碼+紅牌...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

地板
雖然馬天拿防守同速度都係英冠級,但佢d斬波真係拍得著而家的拜恩斯...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

鴨仔打打下去左邊...家下朗尼正前...高文又出錯陣啦
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

大家都唔跑的話,睇黎都冇意思,去訓算。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

https://www.youtube.com/watch?v=ijDiSWttSoM
我覺得你搵舟車勞動同連場硬仗黎做打得差的藉口唔多岩。克羅地亞已經唔算話好遠,只係係意大利隔離...
更何況你打得歐洲賽就預左...再加上我地有4-5個球員上場根本打唔足半場。佢地D表現今日都唔算好突出,成隊都企向度唔願跑。
兩個入球都係有唔少運氣入番黎...人地個球就省中左人,我地個球其實施古臣都有少少失位加埋人地龍門犯錯企太出先入。
PICKFORD係救左12碼,但上半場至少我睇個段佢都好幾次傳D半自殺波俾隊友。更何況比賽初段,球證走甩左佢張牌同12碼。
BESIC D傳波係幾OK,問題係佢好似好驚上前禁? 我見舒拉同佢都唔多參與進攻或者係前面派牌? 呢個係RK D戰術?
ANYWAY,入左分組賽,恭喜愛記~!
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-8-25 10:34
你話球證走甩左pickford張牌同12碼?係咪講 pickford 攬到腳個球,個球係對方一早越位先無事,唔係一定12 ...

個球睇慢鏡係ONSIDE,係球證自己誤判。所以我先話PICKFORD走甩左...
回復 支持 反對