請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: 爆炸拖肥糖

歐霸盔附加賽次回合 作客對夏德 25/08/2017 3am

拖肥隊長

1:1 完場, 無可否認 Siguarsson 嗰球真係救命波,當然都要讚吓Pickford 擋出PK
回復 支持 反對

拖肥隊長

him0014028 發表於 2017-8-25 04:24
對面22號渣住個波爭射12碼 仲要射失埋 番更衣室實比人吊起黎打

話說回來艾殊利廉威斯 ...

條友 (22 號)應該返去俾人小到飛起
回復 支持 反對

拖肥隊長

Williams 真係唔掂又慢,食位又食唔哂差啲又累事!
回復 支持 反對

拖肥隊長

Pickford又再一次證明自己,咁既質素根本一D都唔貴,失個球都係人地世界波
回復 支持 反對

拖肥正選

點都好啦 級已晉~值得開心既 不過真係要計劃下買中堅了 隊長長期黎講都係難靠
回復 支持 反對

拖肥隊長

Siguarsson呢球世界波,畀咁多錢追,就係要係呢關鍵時刻入關鍵波
回復 支持 反對

拖肥球星

barker 發表於 2017-8-25 03:08
都話夏德主場有料到

撐你好耐啦。成日有人話夏德係英冠球隊
回復 支持 反對

拖肥球星

八十年代的愛迷 發表於 2017-8-25 04:03
Lookman上次都已经成日斷,交波又唔準!真係要練下傳波啦!

佢打後備會好好多
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Echo player rating:

Pickford 8,Martina 7,Keane 6,Williams 6,Baines 7,Lookman 5,Besic 6,Schneiderlin 6,Calvert-Lewin 5,Sigurdsson 8,Rooney 7,Lennon (Lookman 45mins) 6

睇完20分鐘精華,今場應該係4-2-3-1,今場對方起腳射門好多,但真係中龍的其實唔多,控球在腳我地都較優,對方入個球係世界波,但你叫佢射多球咁的球估計都無可能,整隊夏德我仍然覺得威脅唔大,只係我地表現絕對係水準之下,尤其防守方面,下半場體力下降後就更加係,我留意全場d人根本跑動好少,個個唔知係跑唔郁定係唔肯跑,我諗前者居多,個個反應都食左豬油咁,當然打完曼城無耐就要舟車勞動,咁遠去到克羅地亞,回復未切可以理解。排陣方面,施古臣肯定係要出來羅狀態,今場入球也靠佢,我相信佢體力也是較好的一個,baines 和朗尼我真係覺得佢地好辛苦,咁的年紀接近1周3賽,明顯體力下降得厲害,尤其朗尼係前邊添,真係無可能咁用法,咁樣朗尼都唔會打得好。DCL 和 Lookman 都打得差,但 lookman 造就左連儂終於有得打半場,都係好事。DCL 其實我都覺得佢跑唔郁,好多時間隱形,覆蓋範圍又少,換走時都覺得佢好累,其實佢都差唔多場場有得打,才20歲也需要休息。威廉斯由熱身賽開始表現下滑得好厲害,今場12碼也是佢的問題,隊長現在明顯較佢穩定,以咁的趨勢落去,下季佢可以安心做後備,後季約滿拜拜。堅尼其實打足咁多場正選,佢今場表現都下降,真係無一場輪換佢,佢今場反應都慢左。比錫好努力,雖然表現一般,但佢都需要上場時間操起個態。以晉級為目標的話,這場收貨。
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥隊長

Baines, Rooney, Keane 真係差唔多場場踢足,差唔多斷電
回復 支持 反對