香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
返回列表 發新帖
樓主: James_Beatkit
打印 上一主題 下一主題

2017-2018球季 英超開鑼戰 主場對史篤城 (12/08/2017, 10pm)

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-8-13 00:46
我地今季咁多戰線,買個好d的球員都唔怕無機會出啦,馬天拿真係無英超質素,我真係唔信買唔到一個好過佢 ...

只限今季LO...你當佢係高文同BAINES搵接班人的時候,有一個過渡性的人係度。
出年個季,我地預期球隊已經搵左人頂BAINES,高文又健健康康。理論上做放落平時後備位的都會係一個好似HOLGATE打到中堅又打到閘位的人。
你見RK簽佢三年就知...根本唔係諗著搵一個人番黎打正選,只係萬能替補。
禁所以佢有呢個表現,合符預期,又唔係有咩大錯,我唔會插佢。本身就冇期望佢會幫到球隊好多。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

nsno 發表於 2017-8-13 00:56
有一球助攻,同埋下半場偷到幾次波,佢逼搶對呢三分都有功勞
我會俾7分,始終上半場唔係佢嘅位置,成日要 ...

6-7合理LO,但一定唔係最SHARP個個。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-8-14 15:41
Ronald Koeman has admitted to the Liverpool Echo that he would allow Gareth Barry to leave Everton,  ...

唔甘心做後備的話,去MLS或者中東掘金仲好啦,英超中下游未必踢到正選,英冠又未必養到佢。
講真,佢走左,BESIC或者麥卡菲先多D機會踢。唔太擔心啦,反正都預係佢打埋呢一兩年。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

https://www.youtube.com/watch?v=uAXbp3Q1tdk
原來個入球幾乎係朗尼自己做番黎
回復 支持 反對