香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: 爆炸拖肥糖
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2017-2018球季

1萬

拖肥球星

Everton have signed Cuco Martina on a free transfer.

The right-back has agreed a three-year deal at Goodison Park after his contract at Southampton expired.

He previously worked with Ronald Koeman at St Mary's.

三年約,expected。當佢替補,頂高文唔係度的真空期。高文至少要一年觀察佢好返之後的表現...而且出年或者後年仲可以賣走佢,好合理的長度。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-7-18 00:13
佢的質素基本唔認為有再賣的機會,而且佢唔識打左閘,基本主要係打右閘,我地應該買識同時打左右閘的full ...

禁RK都用行動證明左佢點睇我地而家個兩隻閘啦...就係未夠班。
RK個野心似乎容納唔到等HOLGATE或者KENNY呢一兩季爆發...而且佢都好俾面睇埋上場友賽先真係簽。
話哂呢個球員都係佢舊部下,我諗冇人熟得過佢LU掛? 而且又唔駛錢,衰極都唔會慘過NIASSE GE。
唔岩駛咪踢佢落後備,都冇點蝕底講真。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-7-18 00:15
30m都係水魚價,佢基本身價10m,也是差不多28歲,計埋溢價,20m已經好合理。 ...

傳聞有27M RELEASE CLAUSE
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-7-18 21:23
熱刺起新球場莫財,收左5千萬都唔買球員,得返廿一二人,真搞笑

熱刺背後一d都唔窮,只係普捷天奴用人政策係用個禁多個人。佢幾乎都唔會點輪換,所以上季連sissoko都冇咩踢。
就算佢地真係窮,賣一個alli或者大力臣出去,咩錢都有。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-7-18 22:10
乜鬼青訓都借走,pennington都差唔多23歲,重係未有輪換的機會,其實如果真係無前途,就放比低組別球隊吧 ...

你自己都睇過佢上季踢個兩場咩表現先得ga...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

爆炸拖肥糖 發表於 2017-7-19 07:47
當你見到 Kyle Walker 都收 20萬週薪,佢叫 15 萬都唔算好過份 吖...

曼城話買佢,佢開20萬鎊都得啦...真係禁,呢個轉會市場,其他球隊唔駛生存啦。
真係要比,佢開150k仲多過kane,kane又係咪要出黎嘈啊...佢呢個年紀,份人工仲有上升空間。
你打多兩三年好波,我地開唔到150k,係我地問題。問題係你根本未去到carry到成隊波拎最高薪的能力。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

witzz 發表於 2017-7-19 11:31
如果係真,真係自己攞架黎丟. 人地Harry Kane係當今英格蘭首席射手同熱狗ICON,你有咩資格要求人工高過人地. ...

有愛記ICON唔做,走去第二隊做二奶
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-7-19 14:20
The latest report suggests that Tottenham are only willing to pay £15 million for the England int ...

我係鏝城就俾25M HIJACK佢算。多個英人名額,又有個打得下的後備。
熱刺係近10年先多人識,同埋肥普家下D主力都係好後生未搞加人工個D野,禁佢薪酬結構做得好都唔奇。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-7-19 21:49
基奧特能力基本見哂底,本身就算最當打的時候都唔算頂級前鋒,而且都31歲,已經無進步空間,正開始走下坡 ...

人地後備效率禁高,個價錢又唔係話高到天價,比起施古臣,呢個我接受到啦。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Everton midfielder Ross Barkley has not demanded to become Tottenham’s highest-paid player, according to Sky sources.

It is understood Tottenham are interested in Barkley but unwilling to meet Everton’s valuation.

Sources close to Barkley have told Sky Sports News that, contrary to some reports, it is “untrue” to suggest he has asked for £150,000-a-week - more than any other Tottenham player.

家下又傳話冇叫150k,我心理上接受到120k,話哂舒拉都係呢個價位。
回復 支持 反對