香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: 爆炸拖肥糖
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2017-2018球季

1萬

拖肥球星

James_Beatkit 發表於 2017-6-27 13:18
唔係見人就買架

我都係咁話
回復 支持 反對

拖肥隊長

Forever_Fan 發表於 2017-6-27 13:24
我都係咁話

求其買 倒不如 升 Dowell
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-6-27 13:02
如簽不到施古臣 , 就一於試下 Lucas Lima 喇 , 起碼平過施古臣先喇

睇真d 原來 Lucas Lima 份約 12 月約滿,如果唔使轉會費又諗得過,試下都可以,橫掂唔貴,巴西球員真係好鬼,妖人和水貨都同樣多,當然26歲都離唔開巴西,水貨機會大過係妖人的,成本唔高都可以搏下,話唔定單車變摩托
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-6-27 14:27
睇真d 原來 Lucas Lima 份約 12 月約滿,如果唔使轉會費又諗得過,試下都可以,橫掂唔貴,巴西球員真係好 ...

EVERTON twitter : EVERTON in talk to sign 比甲歐本射手 Henry Onyekuru , 然後將他借俾安德烈治
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-6-27 14:27
睇真d 原來 Lucas Lima 份約 12 月約滿,如果唔使轉會費又諗得過,試下都可以,橫掂唔貴,巴西球員真係好 ...

EVERTON twitter : EVERTON in talk to sign 比甲歐本射手 Henry Onyekuru , 然後將他借俾安德烈治
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-6-27 14:38
EVERTON twitter : EVERTON in talk to sign 比甲歐本射手 Henry Onyekuru , 然後將他借俾安德烈治  ...

好明顯呢位係羅唔到英超勞工證,咁不如唔買啦,等佢儲夠國家隊場數蚊都訓啦
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-6-27 14:50
好明顯呢位係羅唔到英超勞工證,咁不如唔買啦,等佢儲夠國家隊場數蚊都訓啦 ...

朗奴高文已決定準備簽他然後將他借俾安德烈治
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

另外朗奴高文仍然對效力西甲拉斯彭馬斯的烏拉圭國腳中堅 Lemos 念念不忘 , 好想簽下他
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

巴克里的下季前途今星期他會有決定
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

According to a report in the Daily Mail, Everton are hoping to make a breakthrough in their bid to sign Burnley defender Michael Keane this week.

Everton have made Keane their top defensive target, after he became available.

The Toffees had appeared to concede defeat to Manchester United in the race for the England international, but after Jose Mourinho’s side signed Victor Lindelof, Koeman reignited his interest.

Everton are confident that a bid of £25 million will be enough to get Keane, and they feel that they could be close to making a breakthrough in negotiations.

加把勁啦,剩一年約又唔續約,球會實肯賣,比多少少錢肯定會進展順利啦
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對