香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: 爆炸拖肥糖
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2017-2018球季

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2018-1-6 19:47
熱刺係咪決定要佢都係問題,可能佢無得揀

熱刺其實免簽就冇所謂,多件後備JE,要錢就唔好啦。要同ALI同大力臣爭位...到時佢兩個唔續約咪仲煩。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2018-1-7 00:15
其實一早唔覺得熱刺會買佢,主要係好難比主力位佢踢,其實車仔都一樣,你去車仔咪一樣好難比正選你,大把 ...

雖然韋斯咸最近D對手比較強...但其實佢11場入面都係3勝4和4負...唔值得去讚BO...
而且以韋斯咸的班底要嬴西布朗同和熱刺本來唔係咩出奇事。當然佢拎11場拎左13分的確係一個唔算差的成績。
之但係睇左佢少少帶的韋斯咸依然都仲係個幾招冇咩板斧做攻勢...帶下呢D中游偶爾衝下前六七應該冇咩問題。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

James_Beatkit 發表於 2018-1-7 01:07
車要英人
佢要歐聯都正路嘅
加埋法比都開始老巴卡約高又麻麻

禁要睇佢自己把唔把握到啦...講真D波去親佢度都要停又要諗又要呢樣...
後期仲少左個人自己去爆,雖則家下車仔都係興單箭頭加一兩個攻中係前面...但人地個要求一定高好多。
我又覺得佢走得早左兩三年...等ALI俾人買左,馬達呢D退落黎,佢選擇會更多。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

講起左閘位最可惜唔係加拔浪費左幾年,係奧維度受傷後打唔起。未傷之前,同baines有得揮。當年重傷真係雙輸...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

James_Beatkit 發表於 2018-1-9 13:44
咁始終去車都叫係算左一層既
呢樣野對後生既球員反講係幾難取捨
有D球員好似拿鐵斯咁同球會一生一世就算 ...

左閘位照計唔難搵...就算係人地正選都唔難挖角...
居然傳黎傳去都係雲安賀治有d失望
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

James_Beatkit 發表於 2018-1-9 17:03
大森Cap水時間點會放過

Thats why 我覺得我地管理層運作不嬲柒下柒下。
你夏天分分鐘又轉領隊,隊波降班壓力又唔大...
你要科水買一個前鋒同一個後衛,我都仲理解。
因為呢d邊個係下手都唔會有咩大影響...問題係你仲買咩前鋒同中場呢?
尼亞斯係鍾意留低,打第二或者第三前鋒根本係英超一流...賣黎做乜呢?靠隻鴨鴨,唔知等幾耐...更何況我覺得佢出年一定要落英冠打,交d成績番黎先上一隊。
中場個選擇幾乎係每個領隊都唔同,你交俾下手搞算啦。
唯一係後衛個4個,我覺得交俾大sam搞唔係壞事。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Everton are ready to sell Oumar Niasse for £13m, sparking a race between Premier League strugglers Crystal Palace, West Brom and West Ham.
真係好鬼痴線...除非尼亞斯本人想走,我真係諗唔明點解佢唔打先過鴨鴨...
鴨鴨我到家下都唔明勁係邊忽...我知佢係身體條件同埋觸覺係唔錯,但佢埋門好差,最重要係佢冇入球慾...
朗尼今季幾球世界波,其實入呢D波應該係我地前鋒先係,而唔係一個退化左打唔到前鋒的球員。
你助攻幾勁都好,你冇呢D射術都係食得屎...更何況我地要一個識入波的前鋒遠多過一個識助攻的前鋒。
埋門有幾差,大家睇下呢段片:

題外話: 我覺得卡拉臣有一兩下處理得仲好過鴨鴨...但FIRST TOUCH真係好垃圾

回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

James_Beatkit 發表於 2018-1-10 10:27
我都一定排Niasse先過DCL
有人話佢技術差但我唔覺DCL做到幾多好過佢既野出黎
...

呢個我又唔明,我地已經有一班不射男...
你要個前鋒仲要識傳識停波做乜野?
至緊要佢肯同你跑同你搶位入波就夠...
隻鴨係好技術d, 但我係英超後衛都唔會點怕佢,都唔射波ge
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2018-1-10 17:23
有 Cenk Tosun 嘛

後備都唔到隻鴨打啦下話
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Cape Town - Everton defender Seamus Coleman has returned to training as he continues his recovery from a broken leg sustained while playing for Ireland last year, the Premier League club's manager Sam Allardyce has said.

Coleman last featured in Ireland's World Cup qualifier against Wales last March when he suffered the injury.

"Seamus Coleman is due back. He has started training," Allardyce said at Everton's general meeting on Tuesday.

The 29-year-old's return will be a welcome boost for Everton, who have regained some decent form under Allardyce and climbed to ninth in the league.

究竟出番黎仲可以剩番幾多
回復 支持 反對