香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: 爆炸拖肥糖
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2017-2018球季

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-9-19 18:08
breaking news : the dailytelegraph : everton board Moshiri and bill kenwright not interested to sack ...

係都唔奇,你信唔過安斯禾夫,市場上又冇好選擇。唔係衰到貼地,梗係等季中季尾先同條友講88。
我敢講班主同標叔叔一定對呢條友有保留...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

四連勝??? 你上場睇左乜?? 禁GE表現黎緊幾場都係食驚風散咋
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-10-11 19:14
荷蘭世杯外出局要搵新教練,朗奴高文搵定後路都啱,我睇死佢過唔到十月 ...

最好係佢自己交信走人啦...知恥近乎勇...事實證明佢個套理念係唔得。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Ronald Koeman held his pre-match press conference ahead of Sunday's trip to Brighton & Hove Albion.

The Blues return to Premier League action on the south coast after the international break, and the Dutchman gave his thoughts live from USM Finch Farm, including:

- The need for his squad to believe in their quality to get positive results.

- No fresh injury news, and that James McCarthy will feature for the Under-23s on Tuesday night.

- How his new squad have had to adapt during a demanding run of fixtures.

麥卡菲終於番黎! 不過禁長時間冇踢,都係要慢慢操起。應該唔駛好耐就到保拿斯番黎。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

BAXTER唔知番唔番到生呢
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

就禁睇左幾分鐘...呢隊U23至少比對家高一個GRADE...呢個年紀進攻走位都有板有眼...
除左有幾個人太年輕鍾意表現自己之外...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

WILLIAN JOSE或者MAXI GOMEZ
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-12-5 22:38
但一月我唔期望俾太多錢買人,又貴又無選擇,不如完季先買,我又唔信買少個會降班,暫時覺得中堅和左閘較重 ...

如果鴨鴨KEEP著有進步,都唔一定要一個目標中鋒。將來搵第二個番黎教打番地面組織,靠速度屈機都得。
左中堅其實都唔易買...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

季初諗著爭杯就話要即食基奧特je...家下或者黎緊個季又有機轉領隊,做咩哂錢買個過左高峰的人番黎?
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

James_Beatkit 發表於 2017-12-7 19:01
依家契仔一場半場有助攻就當自己大球星揀波踢
比個大佬壓下佢D氣焰先

是9但啦,我覺得佢同NIASSE兩個只能活一個。
前鋒一定要買GA LA,但唔係呢個冬天走去做水魚禁傻。
回復 支持 反對