請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: James_Beatkit

227th 馬西賽特郡打吡 vs Redshite

拖肥隊長

有無人話我知,點解換出個個叫華倫西亞,而唔係有牌兼唔知打乜鳩嘅巴克利
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

拖肥1878 發表於 2016-12-20 06:03
完全唔明點解換華倫西亞都唔換巴克里

新仔完全打唔出水準...唔知係咪太緊張...呢D位換黎出黎,至少都上下腳帶下波走前去。
走唔埋入黎一齊守的話,我不如用HOLGATE。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

tezsonee 發表於 2016-12-20 06:05
下半場成隊波行行企企,連反擊都懶得跑上去,半隊隱形

ROBLES救球靚波,失番球咁既波,反應慢到,可以講再見

個球自己D球員都擋哂視線啦...撞完柱個下,個波都背對著佢,搵唔切都好正常。
反而係一對中堅反應慢就真...真係插洛賓斯反而係插佢企位太差...對手落哂地原來都封唔哂位。
回復 支持 反對

拖肥預備組

高文是否白痴, 今場作出一個咁差的調動, 調個新仔出來, 都無心贏波, 你出米拉同holgate啦已經改變戰局啦!
回復 支持 反對

拖肥主席

彈地 發表於 2016-12-20 06:00
補時仲輸球咁既球真的瞓唔着但是下半場完全無勢

冇辦法, 上半場搶得好盡

我覺得用左兩個換人名額黎入替傷兵(麥卡菲, 堡堡)係致命傷, 因為成隊人莫哂但冇後備補充返D活力......

打比呢D節奏咁快既比賽, 出巴利冇著數(當然都冇咩其他人選)

呢場突顯左麥卡菲既重要性, 冇佢中場明顯唔夠搶

整體黎講都算收貨, 始終都盡哂力

“Two thirds of the world is covered by water, the rest is covered by James McCarthy.”
回復 支持 反對

拖肥主席

拖肥1878 發表於 2016-12-20 06:03
完全唔明點解換華倫西亞都唔換巴克里

華倫西亞莫哂, 換個好氣好力既後生仔幫手追下人我覺得正路WO
“Two thirds of the world is covered by water, the rest is covered by James McCarthy.”
回復 支持 反對

拖肥主席

tezsonee 發表於 2016-12-20 06:05
下半場成隊波行行企企,連反擊都懶得跑上去,半隊隱形

ROBLES救球靚波,失番球咁既波,反應慢到,可以講再見

個人覺得唔係懶得跑上去

係上半場搶得太盡, 想谷都谷唔起
回復 支持 反對

拖肥球星

真係一出Barry就打唔返上半場咁嘅波
不如擺Davies上嚟後備好過
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

nsno 發表於 2016-12-20 06:15
真係一出Barry就打唔返上半場咁嘅波
不如擺Davies上嚟後備好過

可以諗下HOLGATE拍GUEYE就真。
回復 支持 反對

拖肥隊長

Fuko~ 發表於 2016-12-20 06:09
個球自己D球員都擋哂視線啦...撞完柱個下,個波都背對著佢,搵唔切都好正常。
反而係一對中堅反應慢就真. ...

撲個下都唔好,本身個波都唔係好大威脅,都唔緊要,落地之後唔即刻起身個下先係最差
回復 支持 反對