請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: barker

2016-2017 EPL ( week 4 ) sunderland ( away )

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2016-9-13 15:18
始終對手比較弱,好難係現階段下太樂觀。而且我地仲處係換領隊的蜜月期...
過多一兩場,人地識點守我地, ...

如果週五晚夜波車路士 vs 利狗打和 , 我們主場贏米堡的話有機升多一級上第二
回復 支持 反對

拖肥隊長

高文賽後話巴克利未能達其預計水準, 我覺得可以試用 TOM DAVIS , 雪下巴克利
而M11 轉入中路都唔錯, 佢後上把握力有水準, 隨時比到D靚直線, 中前場3個又可以換位打, 好過用巴克利拖慢節奏
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

evertonfan1986 發表於 2016-9-13 17:35
高文賽後話巴克利未能達其預計水準, 我覺得可以試用 TOM DAVIS , 雪下巴克利
而M11 轉入中路都唔錯, 佢後上 ...

以前米拉試過打前鋒都正,係衰在佢體力唔夠好,唔夠體力打全場,去到尾段會因體力唔夠隱左形

巴克利一直都唔好,唔係今日的事,作為攻中,佢表現一直都唔合格,覺得佢應該轉做前鋒,入球能力,體力和射門力度都唔錯
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥主席

tezsonee 發表於 2016-9-13 04:26
LUKUKA入左波愈踢愈順,入多球

其實半場時仲想話盧生踢得差.....

FIRST TOUCH送哂俾人, 點知下半場大爆發

對面上半場其實踢得對辦, 唔知做咩下半場大跌WATT

三球都係MARK都冇人MARK
“Two thirds of the world is covered by water, the rest is covered by James McCarthy.”
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

1139分鐘未有幫助球會入球,愛華頓前鋒盧卡古這天在作客新特蘭時連入三球,重現射手本色。

這位23歲射手及時歸位,助球隊全取三分,他賽後滿意今場表現,特別是下半場演出大有改善。

「我認為今場有機會連入五球,我想成為前線的入球殺手。今天我們攻守都表現出色,團結成一支球隊。」盧卡古說。(Goal.com)
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥主席

老實講, 佢呢場唔算話特別出色

三球都係對面送既
“Two thirds of the world is covered by water, the rest is covered by James McCarthy.”
回復 支持 反對

拖肥球星

巴克利有好價可以即放
回復 支持 反對

拖肥隊長

wahton 發表於 2016-9-13 17:57
其實半場時仲想話盧生踢得差.....

FIRST TOUCH送哂俾人, 點知下半場大爆發

上半場佢地不惜體力追人, 唔比我地控制節奏, 下半場開始慢慢體力下降, 我地空位多左, 加上DEL BOY 令對力造成混亂
失完波後, 佢地都冇咩體力去迫我地, 輕鬆搓到完場
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

evertonfan1986 發表於 2016-9-13 18:29
上半場佢地不惜體力追人, 唔比我地控制節奏, 下半場開始慢慢體力下降, 我地空位多左, 加上DEL BOY 令對力 ...

星期六主場對米堡又會點呢 ?
回復 支持 反對

拖肥隊長

今場明知對方會放長波打反擊, 所以賽前部署唔會2閘同時推前, 當高文過半場, 拜恩斯會留守半場, 連同2中堅, 有3人防對面D長波突擊, 所以在高文領軍下, 2閘唔會亂上前, 亦好少見到2閘殺入禁區, 可見比賽中高文係要求夠人數防守, 以前雙閘齊飛應該見唔到
回復 支持 反對