香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: James_Beatkit
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2016-2017球季

關閉 [複製鏈接]

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2016-8-29 19:04
最新傳係孫興民

BONY同孫興民都係PLAN B黎JE。
Btw,我關心的係我地未清走d冗員...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2016-8-30 17:09
其實我覺得今季只會買多一個前線球員就可以收工,前線可以係前鋒或攻中,前題當然係無主力球員離隊 ...

Ronald Koeman admits it could take two seasons before the assembles the squad he wants at Everton.

高文家下都換左半隊主力...但後備清得好慢。
好好奇要兩季的話,佢打算點換呢隊波...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2016-8-31 01:53
呢個又係馬仔留下的蘇州屎,開季前6個前鋒,現時開季,mcaleny,niasse,Rodriguez 就連號碼都無,kone  ...

禁你又唔好對人唔對事...關馬仔咩事?正所謂一朝天子一朝臣,新領隊打法唔同,覺得佢唔適合佢的打法好正常。
更何況你買得d牛奶仔番黎,有錯好平常。我地年中都free走唔少牛奶仔,有d就連場都未出過。
馬仔買的人,除左niasse同kone,我唔覺仲有咩錯?

不過,值得提的係兩朝的領隊都覺得kone用得過...我又覺得會唔會kone已經做到佢地的要求呢?
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2016-8-31 07:40
除 kone 和 niasse,我覺得艾卡和麥基迪都係失敗收購, Felipe Mattioni 唔使錢就算啦,係度1年就 free走 ...

艾卡唔叫失敗啦...當年甸甸開始走下坡,隊長又係偶有傷...
唔係有個老將帶著下,當時輸得仲甘wo...

而且艾卡同mcgeady都唔係貴,我唔覺得你要對佢地有太高期望。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Sunderland have made an inquiry to Norwich for forward Steven Naismith, who played under David Moyes at Everton.

唔通又可以係英超見到佢!!!!!!!

Stuart James ‏@StuartJamesGNM 3m3 minutes ago
Everton have agreed a £1.4m deal with Sheffield United to sign Dominic Calvert-Lewin, who has just been called up to the England U-20 squad.
牛奶仔...買完又借出去的預感。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

witzz 發表於 2016-8-31 19:38
老莫都唔識用尼史密夫,佢以前用佢打左翼

佢打得最好個陣係馬仔第一季...救左我地唔知幾多次...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Stoke City have signed striker Wilfried Bony from Manchester City on a season-long loan deal.
View image on Twitter

太好啦!!一早覺得呢個傳聞相當流ga la!
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

evertonarteta10 發表於 2016-8-31 20:11
唉...我真係比較想GABBIADINI多過BRAHIMI....

而家好似係等napoli個邊買唔買到代替品。
我唔介意kone借過去再加多過niasse,解佢地燃眉之急,但麻煩快手d簽佢...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

臨訓前一望...
BEHARMI有傳PORTO臨時轉軑唔賣...與其求PORTO呢間黑市球會,不如俾多少少買DRAXLER算啦...
拿坡里個邊都靜左落黎,估計都係冇料到多。
SISSOKO相信係如果麥卡菲走就買佢...我唔信呢個階段有球會肯俾得多20M買就係啦...
亦都相信麥卡菲係想留低多過走...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

睇下球會個邊點講...一個人都簽唔到...
SISSOKO,一早覺得佢係黎頂麥卡菲,30M要黎都多餘...麥卡菲都唔會賣到30M。
晨早覺得呢單野水水地。
VALENCIA叫做有好過冇,起碼唔駛成日見到KONE。

不過,唔好對1月轉會有好大期望,巴哈美個邊去到1月一定更加貴。
球會未必想係個個時候買...
回復 支持 反對