香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: James_Beatkit
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2016-2017球季

關閉 [複製鏈接]

拖肥隊長

尼件又係想佢走好耐, 盡快清走D唔用D球員, 寧願比D新仔/買新人加強深度
得罪講句, 佢現時去升班馬都未必有正選
回復 支持 反對

拖肥隊長

barker 發表於 2016-8-22 21:38
EVERTON twitter breaking : James McCarthy on the verge to leave EVERTON before window closes , he ma ...

佢上2季冇咩進步, 帶球引進唔得, 分邊同長傳唔得, 仲要防守上冇第一季甘好, 即係冇咩進步空間, 如有好價, 其實可以放, 當然買到替補情況下
回復 支持 反對

拖肥隊長

barker 發表於 2016-8-23 08:17
EVERTON twitter today headlines :西甲拉科鲁尼亞前鋒 Lucas Perez Martinez

Director of football Steve Walsh is said to have been an admirer of Perez for some time and eyed the Spaniard as a possible replacement for Jamie Vardy when he was at Leicester City.

今季最佳收購係 Steve Walsh, 佢D買人眼光好實際, 幫到隊波, 唔會一味追有名氣
回復 支持 反對

拖肥隊長

報導話高文都諗緊買多個右閘做輪換
回復 支持 反對

拖肥隊長

barker 發表於 2016-8-23 08:17
EVERTON twitter today headlines :西甲拉科鲁尼亞前鋒 Lucas Perez Martinez

網上話佢有 17.2 M release clause, 基本我地有能力買, 只係佢想唔想來
回復 支持 反對

拖肥隊長

Forever_Fan 發表於 2016-8-23 17:43
Lyon winger Rachid Ghezzal turned down a move to Everton , according to Lyon president Jean-Michel  ...

佢話想去有歐聯踢D球隊
回復 支持 反對

拖肥隊長

今時今日, 冇成績, 咩教練都要被炒, 高文點會同你博
好似第一場對熱刺, 用新仔, 輸經驗, 搞到失2分
基本好睇高層取決, 如果講明比 1億 買人, 又話盡量爭取入前四, 高文冇理由唔買人, 走去用新仔交學費, 而且今季大家都明白要大換血, 就算買人數量多左都唔算過份
上場杯賽, 我覺得高文想盡快提昇球員態狀先唔用新仔, 之前話得7成 fitness
下場杯賽睇下出咩陣容先是否插佢
回復 支持 反對

拖肥隊長

Ryan Ledson has joined Oxford United on a permanent basis for an undisclosed fee
都有D 突然, 本來睇好佢可以上位, 甘就走左
回復 支持 反對

拖肥隊長

成25-30M, 甘貴, 又唔知岩唔岩打英超, 都幾博
最後幾日, 希望簽到人
回復 支持 反對

拖肥隊長

James_Beatkit 發表於 2016-8-26 17:22
要搏就要用錢
冇人可寫包單
好似有邊個估到當年軍刀去到車仔會生秀一樣 ...

好彩佢年紀唔大, 1-2年唔岩都可以放番出去
高文眼光應該唔會太差, 希望幫到球會
回復 支持 反對