香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
查看: 7053|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

想請問有冇師兄仲玩緊隻舊PC GAME CM00/01 ? 佢有2016版

拖肥青年軍

樓主
如題目
因為最近我又有機緣玩番呢隻GAME,先發現佢 UNOFFICIALLY 有英國 FANS 年年UPDATE 個 DATABASE,而家仲有2015/16球季玩

我就玩左幾晚,想問下有冇同路人。當然,我梗係用番我地 愛記 啦,由我TAKE CONTROL 取代馬經理
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空間QQ空間 騰訊微博騰訊微博 騰訊朋友騰訊朋友
收藏收藏
回復

拖肥主席

沙發
WA...兒時回憶, 而家冇玩LU
“Two thirds of the world is covered by water, the rest is covered by James McCarthy.”
回復 支持 反對

拖肥隊長

Antony Evans

板凳
http://www.champman0102.co.uk/

早排有玩返, 但係唔識UPDATE佢地D PATCH
結果用2015年人腳, 但時間係01年開始, 歐聯仲係舊制
值得留意青年軍:
Antony Evans (AMC/AMR)
Liam Walsh (MC)
Alex Denny (MC/DMC)
Ellis Simms (FW)
回復 支持 反對

拖肥青年軍

地板
其實都係一樣咁 UNZIP 個 DATABASE 跟住 CUT & PASTE ,再唔得咪 裝過。

我應該係玩緊最新 DATABASE,有 NIASEE,現實世界佢好似今年一月先黎愛記
講時講,呢個 NIASEE 都真係幾廢,都幾真實 。
另外愛記班預備組後生仔就好勁,特別係 右閘BROWNING、左閘LUKE GARBUT 同中場 RYAN LEDSON 。
同埋玩呢隻GAME先知BROWNING 有一半係中國人

回復 支持 反對

拖肥隊長

Hang 發表於 2016-6-16 09:45
其實都係一樣咁 UNZIP 個 DATABASE 跟住 CUT & PASTE ,再唔得咪 裝過。

我應該係玩緊最新 DATABASE,有 ...

玩呢隻GAME知好多野
RODWELL可以代表巴西
JAGIELKA, ANDY JOHNSON可以代表波蘭
BARKLEY可以代表尼日利亞
值得留意青年軍:
回復 支持 反對

拖肥球星

Hang 發表於 2016-6-16 09:45

我應該係玩緊最新 DATABASE,有 ...

佢個新data base係跟返fm16 official嗰個?
回復 支持 反對

拖肥隊長

nsno 發表於 2016-6-16 13:44
佢個新data base係跟返fm16 official嗰個?

唔係, D人自己整
值得留意青年軍:
回復 支持 反對

拖肥球迷

之前就有web design
依家唔玩lu
回復 支持 反對

拖肥隊長

當年玩 仲係用FLOPPY
我用RONALDO, 之後有個LEONENKO (FW) 堅個石堅
早幾年仲有玩99/00 版....之後轉玩FM 13/14
回復 支持 反對