香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: James_Beatkit
打印 上一主題 下一主題

EPL 34 21.04.2016 04:00am RED SHITE vs EVE (away)

拖肥隊長

樓主
Connolly and Davies 星期日係1隊跟操, 而剛 U-21 比賽就冇份落場, 預計來緊打吡有份入大軍
2個就好似 Galloway, 可以出來頂下, 而大部份當地球迷都覺得佢地表現唔錯
回復 支持 反對

拖肥隊長

沙發

Callum Connolly can cope with the white-hot atmosphere of a Merseyside derby, insists Roberto Martinez.

應該用CC 多
打吡用多D home grown , 氣氛都好D
回復 支持 反對

拖肥隊長

板凳
希拔都係
我意思場上多D home grown 就好D
CC 係利市出生, 應該感受都幾深
回復 支持 反對

拖肥隊長

地板

MORI 唔出得, 基本被人屈高空波, 1個爆炸頭已經完爆成條後場, 睇來最敗筆係2個中堅唔出得
唔好期望 FA 可以贏波, 做好心理準備輸比曼聯
過埋今個星期, 係時候送馬仔一程
回復 支持 反對

拖肥隊長

老莫年代, 就算輸, 都唔會甘冇鬥心, 明顯球員唔再信領隊個套, 而馬仔亦比唔到信心球員, 佢個套仲 WORK
大家唔係一條心, 很難有成績, 好似老莫去曼聯, D球員唔信佢, 最後失敗收場
當初馬仔來個時, 話會帶愛記入歐聯, 球員上下個目標都係入歐聯, 但打左3季都入唔到, 球員很自然對領隊冇信心啦, 慢慢迷失左, 邊有鬥心同你博, 已經同球隊質素冇關
馬仔唔自我反省, 唔識教防守, 就算去另一球隊教, 最後都係失敗收場
回復 支持 反對

拖肥隊長

如果冇咩資金支持下, 老莫係可以幫球隊穩定留係聯賽到
但如有大批資金可以駛下, 目標自然提高, 甘老莫可唔可以幫球隊完成入前四?
現今英超入前四仲難過之前, 如果唔搵個有份量, 我覺得頂盡都係 5-7
下季曼城又哥帥, 車仔又干地, 熱刺同利記又上力, 平穩第四阿記, 曼聯如果換領隊, 隨時又彈起, 老莫以前個套真係過到佢地?
回復 支持 反對

拖肥隊長

老莫壓唔住班大帝, 注定失敗收場, 所謂9981斬都係1-2場出現過, 其實佢去皇蘇都唔係一味靠斬波
但佢D戰術唔算太高明, 進攻套路唔多, 教D中下游球隊比較岩, 唔駛太複雜, 簡簡單單, 穩穩陣陣
佢需要出外再取經, 如有機會去德甲浸下, 改善戰術套路
現在愛記職球員同球迷都係想入前四, 唔係只想留級, 係米應該搵個有份量D領隊/有歐聯經驗領隊, 起碼有經驗點樣帶到球隊入前四
回復 支持 反對