請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: James_Beatkit

EPL 28 19.03.2016 08:45pm EVE vs ARS (home)

1萬

拖肥球星

laukarwing 發表於 2016-3-20 11:04
阿仙奴雙殺愛華頓了。激氣。

即炒左馬天尼斯你唔使激氣喇
回復 支持 反對

拖肥球星

QQ
超失望!
不鸣则已!
回復

拖肥領隊

球員心態上似有D放慢左
踢起上黎迫搶既做唔到拉空做波又做唔到
進退失據
好似專心等打FA CUP咁
希望國際賽呢個檔期慢慢調節番
回復 支持 反對

拖肥領隊

wahton 發表於 2016-3-19 22:51
淨係睇左下半場

班友好明顯踢唔慣三後衛,

加埋石仔好耐冇踢
講真佢狀態好差
回復 支持 反對

拖肥隊長

Antony Evans

wahton 發表於 2016-3-19 22:51
淨係睇左下半場

班友好明顯踢唔慣三後衛,

上半場4個後衛
人地4-3-3, 三個前鋒(Ozil打9號半)加兩個翼衛, 不斷係空位滲入, 加上Besic表現唔好, 變左一直俾人攻
下半場三中堅+2個翼衛, 5對5, 防守其實好左, 當然咁做進攻更加難,所以下半場更加冇野睇
不過落後緊2球變陣三中堅係咪太保守真係見仁見智

但我諗重點係stones同barkley狀態好差都係事實, Lukaku俾人針對性步署+Gabriel同高斯尼真係踢得好
仲要冇埋Barry hold 波
唔理咩陣, 咁嘅樣真係無可能贏
值得留意青年軍:
Antony Evans (AMC/AMR)
Liam Walsh (MC)
Alex Denny (MC/DMC)
Ellis Simms (FW)
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2016-3-20 11:43

Spaniard Martinez, 42, has endured a mixed third season in charge of the Toffees.

They are on course to finish in the bottom half of the Premier League for a second successive year - having previously gone eight years in the top 10.

According to the report, a source at the club claims Martinez has lost the faith of a number of players in the dressing room.

Trust in his tactics is dwindling, especially among the younger players.

連部份球員都開始對佢失去信心,如果無足總杯冠軍,我估下季未必見到馬仔
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2016-3-22 18:38
Spaniard Martinez, 42, has endured a mixed third season in charge of the Toffees.

They are on cou ...

我明白馬仔同球隊的表現同你期望有落差...你唔鍾意馬仔都冇問題...
但球隊出現呢種分化現象其實唔值得禁開心...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2016-3-22 21:38
我明白馬仔同球隊的表現同你期望有落差...你唔鍾意馬仔都冇問題...
但球隊出現呢種分化現象其實唔值得禁 ...

無人希望出現呢個情況,依家等同車仔季初係摩佬帶領下咁,球員對領隊的排陣和戰術有質疑,愛隊連續8年排名係上半版,突然連續兩年係下半版,球員都對球會表現有落差,而且重要係球會係馬仔到來後已經係每季放水佢買球員,雖然每季只係2-3千萬鎊,但比老莫時代無飯開已經係好難得,但出來成績係有目共睹的,更何況愛隊防守出現問題唔係今日的事,上季其實都有,但作為領隊,兩季時間都未能改善這個問題,重要繼續得閒打3後衛,佢點服衆?選人和臨場調動又好似摩佬重係車仔時咁,有時比人話用人為親,有時就被人話莫名其妙,就算球員對馬仔唔再信任,唔好聽d講,佢都係自己羅來的
回復 支持 反對

拖肥球星

barker 發表於 2016-3-20 11:43

老闆有錢嗎?
絕對不能讓對手雙殺愛華頓。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

moshiri is rich
回復 支持 反對