香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: laukarwing
打印 上一主題 下一主題

作客賓褔特

拖肥隊長

樓主
唔明點解你地仲可以咁樂觀,睇左四輪我地同般茅、李城三隊真係降班膽,其他隊進步好大,我地就連做正常進攻都有難度,兩球生波入波都係靠後面一腳踢上去對面唔集中入,計防守我地對咩隊都冇能力clean sheet,仲要就算入前鋒都唔一定啱用,黎緊賽程咁難打除時去到10月我地都未嬴到波....我都想比多啲時間林8一齊進步,不過現實好殘酷聖誕都唔夠10分應該都等炒。
回復 支持 反對

拖肥隊長

沙發
Fuko~ 發表於 2022-8-29 13:53
聯賽長路漫漫,4場定生死會唔會太快? 上季阿仙奴咪又係頭三四場食晒屎。
冇換到領隊,而家咪又係坐緊榜首 ...

而家組班都係向3中堅方向,依個方針一日有林8相信都不變了,講真我都係支持林8繼續留,比時間佢同大家一齊成長。前提係護到級就已經OK了。用阿記黎比又有啲搞笑,上季人地頭三場對鏝同車。我地講真都係對返啲suppose係同級的對手。當然唔會特別好大期望今季成績,慢慢穩定返其實已經好好,只不過唏噓兩年前肥安又好,上年肥賓又好,我地目標都係講緊爭入頭六,一下子一季後目標變左係護級果種落差....重點仲要我地唔係話冇錢買人,但明顯管理不善
回復 支持 反對