香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: Fuko~
打印 上一主題 下一主題

愛華頓 2022-2023轉會討論區及賽季...

拖肥隊長

之前話占士好似願意減薪考慮返黎愛華頓.....雖然我都知機會唔高.....唔似係林伯杯茶.....但假如真係成事.....都未必係壞事
回復 支持 反對

拖肥隊長

Fuko~ 發表於 2022-5-24 09:06
以皇馬而家爭唔到麥巴比嚟講,再爭唔到利雲度夫司機,我就認為呢…李察利臣就會過去鍠馬。雖然佢射術未到 ...

講真.....皇馬今屆人腳平平無奇情況下居然可以拋開贏到西甲 ( 一來當然係巴塞星散同負債引致甩碌....)...而皇馬歐聯居然殺到入決賽.....運氣又寄一功.....安76 行運行到腳趾尾......假如佢贏埋歐聯.....咁佢如果想要李7 咁相信九成請得郁......李7 唯一考慮O既我相信係出場時間.....同埋佢對下屆愛華頓個發展方向仲有無寄望。
皇馬話晒左前有個雲絲素斯....照計....佢速度快過李7.... 踢法上較適合皇馬.....如果李7 去皇馬....真係未必一定有正選........
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

愛華頓新中堅人選 : 狼隊 coady , 般尼達高斯基 , 車路士借俾哈德斯菲爾德的 colwill
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

愛華頓今日傳般尼翼鋒 Cornet , 另外林伯特想向車路士借四至五位年青小將 : 加拉查 , Broja , Ampadu , Gillmour , colwill
回復 支持 反對

拖肥主席

“Now I can’t talk because when we talk about leaving a club, I’m kind of like this. Because of the history I have at Everton, the affection that the fans have for me, when we talk about leaving, I’m a little speechless.” - Richarlison
“Two thirds of the world is covered by water, the rest is covered by James McCarthy.”
回復 支持 反對

拖肥隊長

wahton 發表於 2022-5-30 23:51
“Now I can’t talk because when we talk about leaving a club, I’m kind of like this. Because of th ...

應該傾好左比佢走,係希望賣返個好價錢
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

ginger 發表於 2022-5-31 09:33
應該傾好左比佢走,係希望賣返個好價錢

但我地唔好賣俾英超 big 4
回復 支持 反對

拖肥隊長

barker 發表於 2022-5-31 10:22
但我地唔好賣俾英超 big 4

如果講今季果幾隊BIG 4.....最最多好似得熱刺傳對佢有興趣....其餘利, 曼城, 車仔都唔會斟佢
好似話巴黎都放棄左巨款買佢....梗係啦....呢隊怪物隊....安巴比, 美斯, 尼馬....仲點會比大錢買個後備?.
皇馬拎左歐聯.....冠軍隊亦未必有興趣買我地呢D 歐洲三流波球員啦。

眼睇可能得曼聯, 阿仙奴, 紐卡素會想要佢.....
回復 支持 反對

拖肥隊長

大家覺得球隊下屆應該打個乜野陣型最合適?

宜家歐洲最受強隊歡迎O既似係433陣式.....前邊3個可互換位前鋒....中場.配中間相對一個硬朗防中....一個控傳中場....同一個走位飄忽O既進攻中場.....後防左右出擊閘位....加兩個用波能力強中堅。

我地應該向呢個方向發展?定有其他更好選擇?
回復 支持 反對

拖肥隊長

愛華戰士 發表於 2022-6-1 17:35
如果講今季果幾隊BIG 4.....最最多好似得熱刺傳對佢有興趣....其餘利, 曼城, 車仔都唔會斟佢
好似話巴黎 ...

暫時傳76,車、阿、熱都有興趣,如果一定要走,賣去鍠應該大家開心
回復 支持 反對