香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: Fuko~
打印 上一主題 下一主題

愛華頓 2022-2023轉會討論區及賽季...

1萬

拖肥球星

愛華戰士 發表於 2022-7-27 19:25
其實高文要退落黎已經係人所共知O既事,真係唔明點解唔係重用柏達臣打右閘.....成日傳話要果個ARRON MAX... ...

We have completed the loan signing of defender Rúben Vinagre from Sporting Clube de Portugal for the 2022/23 season.

-似乎跟操呢段時間同外借ge表現,不足以令林伯將NKOUKU留低又或者佢本人都唔想留。禁要借一個同米高蘭高唔同風格又好合理。
-右翼衛/右閘,肯交下學費俾PATTERSON成長,我又覺得今季唔得,下季都唔會太差。好明顯都要時間俾佢係防守上成長。

家下傳GE MCNEIL反而最唔明白之一...我地已經有TOWSEND,GRAY,GORDON打翼位。下一個應該係要一個好似李察利臣禁唔止打得翼仲可以打正前。
所以買BROJA先正路。另外GUEYE都係。有杜古希同ALLAN,真係需要佢??我地要GE係可以俾傳送同埋處理死球GE專家LO。

回復 支持 反對

拖肥隊長

Fuko~ 發表於 2022-7-27 23:43
We have completed the loan signing of defender Rúben Vinagre from Sporting Clube de Portugal for t ...

而家傾個mcneil感覺其實代唔到rich7個效果,最唔需要的位係左閘又借多個左閘.....唔係好知隊波想點,反而gueye雖然年紀唔細但感覺都有用既....特別撚8睇黎唔多想用allan
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Mcneil傳話著7號…就唔可以封印左件7號咩?
回復 支持 反對

拖肥隊長

Fuko~ 發表於 2022-7-28 20:12
Mcneil傳話著7號…就唔可以封印左件7號咩?

CONFIRMED 著7號。接李察棒……
回復 支持 反對

拖肥隊長

後生英人20m 差唔多 多個左腳仔用
回復 支持 反對

拖肥球星

鴨仔又操傷左,傷病問題呢幾季不停輪迴
回復 支持 反對

拖肥隊長

又唔知傷幾耐,大把時間去做model嘞
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

拖肥1878 發表於 2022-8-3 18:19
又唔知傷幾耐,大把時間去做model嘞

傳最少三個月
回復 支持 反對

拖肥球星

唉,好心之前有人出價就放走佢啦
回復 支持 反對

拖肥隊長

話左用卡法路雲做進攻主力唔係一個明智選擇黎。
之前其實40M 左右有球隊肯要應該要放........莫講話踢法問題........質素平庸.....宜家連身體條件都唔惦.........開季嗌傷....季中出黎執返三幾球到時又呃球迷話如果佢FULLY FIT 就入20球一季啦。

果日對基輔入果球.....其實呢D 波根本本身唔屬於乜野明顯機會.....佢頂入無錯係代表佢係有頂上技術,之但係幸運成份亦唔少,如果佢要入呢類波....我更希望佢係攻入一D 猜傳入禁區面對面執入去果D 波仲好,事實上佢除左入果球,YOUTUBE 有精華片段有幾下地波佢入到小禁區係做埋D 無謂後腳或者甩波.....講到尾就係連完成埋門都唔得。宜家傷埋.....乜都唔使講啦.....賣又唔會又隊肯要,球迷又要忍佢忍多季。

回復 支持 反對