香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: Fuko~
打印 上一主題 下一主題

愛華頓 2022-2023轉會討論區及賽季...

1萬

拖肥球星

拖肥1878 發表於 2022-7-22 12:16
連王去森林都唔吼我哋~~

200k週薪,人哋森林就係博呢一年留低,之後再算。
回復 支持 反對

拖肥隊長

連加特唔黎絕對係好事。20萬鎊周薪根本唔值。聽聞佢經理人仲要收1000萬鎊佣金。呢條友係9年都入唔到曼聯正選嘅。唔好吹到點勁點勁啦。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

今日新名字 Dendoncker , plea
回復 支持 反對

拖肥球星

有報導指想借走柏達臣,用成千萬英磅買個右閘,之後唔用借出去,愛華頓成個管理層由上至下都好有問題。無眼睇。。。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

blackpool 0-1 everton now
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

FT : blackpool 2-4 everton
回復 支持 反對

拖肥隊長

唉!最唔希望發生嘅事…咁樣贏咗一場波,即刻自high而家好撚fit啦,唔馳增兵啦
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

對黑池呢場波,失個兩球都繼續令人好失望。
進攻你話好好咩,我覺得係人地防守太差JA...唔明白官方吹奏禁多做乜。
亮眼GE地方係PATTERSON真係有D 10年前高文GE影子。快到痴線...希望佢會比高文更加好!
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

EVERTON sign 士砵亭左閘 vinagre ( loan deal )
回復 支持 反對

拖肥隊長

其實高文要退落黎已經係人所共知O既事,真係唔明點解唔係重用柏達臣打右閘.....成日傳話要果個ARRON MAX....我睇佢好一般啫.....柏達臣我唔敢話好好,但啱啱呢場O係右路事實O係對守唔太強情況下只要肯將條防線推前.....利用左右閘壓上去.....柏達臣係值得一用喎......林柏特可以比莊祖堅尼O係上季尾不斷搞怪.....但居然連一分鐘機會都唔比柏達臣就話要外借佢....究竟搞乜?

左閘個尼哥哥又係.....我唔會話佢好高質....但真係連留黎打輪換都唔得?宜家又話借個左閘返黎.....咁你借得一個......尼哥哥自然又要外借走。

贏黑池4-2....以班次黎講我地贏波好合理,只係戰情明顯唔係我地領住大把O係手黎踢.....只能講以下幾點值得球迷欣慰O既︰
1) 好明顯林柏係執著要講打532 ,其實打咩戰術都唔係絕對唔得.....只要你發揮到果個戰術O既特色.....自然會有一定效果.....必要時要打901 都得。532 我地呢幾季一路都打得唔好....好大原因係我地中堅用波能力弱......焗住兩閘要收到好後返後幫手猜個波上去,而我地中場又控唔到球.....結果就係骨牌式受壓......要打532, 至少要進攻時兩邉閘位要不斷上同落......當後防攞到波.....閘位肯快速插上去.....中堅或中場拎波再快斜直線比兩隻閘衝上去.....咁就可以做到一種進攻模式。宜家柏特臣同米高倫哥至少年青有體力......有速度....如果真係要打呢套戰術.....佢地兩個要多D 用波,所以話林柏要借多一個左閘返黎做士啤我都唔係完全反對。

2) 阿里入兩球對佢信心一定有幫助,當然對手太弱。朗當雖然差....但呢一刻我會覺得佢作用真係大過DCL。

其他引進球員進展仲係非常慢......真係令球迷心急如焚。
回復 支持 反對