請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: Fuko~

愛華頓 2022-2023轉會討論區及賽季...

拖肥隊長

拖肥1878 發表於 2022-7-21 09:51
去到美國真係當遊埠去渡假咁………不過其實都係我想見嘅結果嚟嘅,等管理層知道而家幾撚唔掂,拿拿想諗辦法 ...

其實睇住上季,正常人都唔駛再證明有幾唔掂啦。而家想簽果啲我當真係簽到,唔係英冠水平後生仔就般尼啲人,講真般尼+拖肥合體咪又係護級
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

ginger 發表於 2022-7-21 09:54
其實睇住上季,正常人都唔駛再證明有幾唔掂啦。而家想簽果啲我當真係簽到,唔係英冠水平後生仔就般尼啲人 ...

都話我地受英超 FFP 限制囉
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

笑死,阿里個必入球變咗神解圍。我睇外國討論區評價都愁雲慘霧…其實呢段時間最重要係提升狀態同俾林伯搵啱最佳方法平衡隊波。達到目的嘅話,賽果唔係太重要
回復 支持 反對

拖肥隊長

到呢一刻嚟講真係對球隊係冇眼睇……最有heart嘅教練同埋近季最有heart嘅球員都先後離隊,淨返低嗰啲……唉! 睇怕將會成為降班膽
回復 支持 反對

拖肥隊長

我懷疑佢依家如果嚟香港打表演賽都可能會輸比港隊
回復 支持 反對

拖肥隊長

本人喺討論區已講左幾次,我講過訓練仲係馬騮搶波同hea 射波,根本係有問題,成班波無針對控球在腳嘅訓練(見操練片馬騮搶波唔係踢走個波就係成功,實際上要如何保護個波同交比最空檔隊友),你一大班人圍威喂咁互傳叫乜野操練?你老闆我話左熱刺操到嘔白泡,你隊波屎波唔緊要,拼勁同體能都無請問憑乜同人fight? 強隊之所以強,技術,心態,體力缺一不可。愛華頓上屆已經係五大聯賽成績最衰果隊,宜家衰到美職都炒4-0。 班英國球迷仲on 9 到話DCL 今屆只要fit 就會狂入波!話gordon 勁撚到傻著10號!我真係無言!根本成個中前無一個係星級球員(唯一嘅星係李7利臣),無星唔緊要,踏實啲踢好啲波囉!你老尾Dcl 同gordon 連人地萬治,霍頓個車燈都睇唔到,個暑假又時裝show 又染金毛,把柒咩!其餘果啲伊禾比杜古希湯戴講到口臭架啦。你中場咁低控制力,再換幾多中堅都係徒然!
回復 支持 反對

拖肥球星

上季咁辛苦加好彩先護級,今年走埋前面最強果個,我完全睇唔到有機會留級,只希望升班馬打得更差,才有機會留班。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

愛華戰士 發表於 2022-7-21 14:36
本人喺討論區已講左幾次,我講過訓練仲係馬騮搶波同hea 射波,根本係有問題,成班波無針對控球在腳嘅訓練( ...

而家鬧有乜作用 ?大家幫林伯特想解救方法 , 星期六有愛隊球迷组織走去 goodison park 外圍示威抗議 一係叫 Moshiri get out , 一係俾錢林伯特去買人 希望我地愛迷今次迫 moshiri 去做野
回復 支持 反對

拖肥隊長

係為球迷我地能做嘅只係踢得好嘅支持;踢得差嘅將事實指出黎。如果隊波連被批評都接受唔到,咁呢隊波已經無得救。師兄宜家季前熱身,正正係最應該趁有時間盡快改善問題,我唔希望到又真係生死護級關鍵時期至空著急!
回復 支持 反對

拖肥隊長

要救隊波其實唔係叫班主落台或者換邊個名帥上黎。當務之急係制定新球季用一個乜嘢陣營去踢。要練個戰術,唔係個別靠某幾個球員。四或五個防守球員喺防守轉進攻上應該參與到咩程度?中場宜家明顯嘅係一旦拎到波,如何組織個攻勢?中後場大腳尻斬上去比卡法路雲湧?比哥頓格雷去做突破?請問機率有無5%?改用小組猜上去?你班友三角短傳比唔比到三腳波?就算比個炮台你自己愛華頓球員去埋門,請問炮台位喺邊?係卡法路雲小禁區入契地波射?定小組做個one two 禁區外射?邊個有呢個把握?無射門技嘅湯戴同杜古希請問可以比到咩貢獻比進攻端?
回復 支持 反對