請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: Fuko~

愛華頓 2022-2023轉會討論區及賽季...

拖肥隊長

最好d友誼波全部輸九晒………否則唔係認真引入新援
回復 支持 反對

拖肥隊長

一陣贏一場半場又話球隊好有態~~~好夠人咁,响度自欺欺人'
回復 支持 反對

拖肥球星

愛華戰士 發表於 2022-7-17 10:26
特別一提,無出過阿倫同高美斯,之前無聽講佢地有傷,唔知係咪準備走人?。高文同唐辛應該係未傷好。 ...

之前話亞倫及高文有傷,高美斯真係好可惜,未傷前佢真係踢得好好,控制住中場,最衰係老孫,仲要平買我哋李察。
回復 支持 反對

拖肥隊長

24cheung 發表於 2022-7-16 11:23
昨日傳得好行買般尼Maxwell Cornet,請問大家呢條友勁唔勁架?

想loan and option buy , stay 到先買.....都睇到我地前景幾淡,睇黎都諗一係降班,一係撚8未必捱到一季驚下手唔啱用
回復 支持 反對

拖肥主席

ginger 發表於 2022-7-18 10:37
想loan and option buy , stay 到先買.....都睇到我地前景幾淡,睇黎都諗一係降班,一係撚8未必捱到一季 ...

呢個條款好好笑.....未開季已經預左隊波護級
“Two thirds of the world is covered by water, the rest is covered by James McCarthy.”
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

ginger 發表於 2022-7-18 10:37
想loan and option buy , stay 到先買.....都睇到我地前景幾淡,睇黎都諗一係降班,一係撚8未必捱到一季 ...

最主要原因係佢唔係我哋no.1 target…
本身係想Broja同Dennis…咁所以就唔係咁想使錢買佢。但其實我哋應該搞左中場問題先…現時啲翼嘅質素都仲夠踢英超。Gordon, Gray, Townsend加埋Iwobi, 都夠頂住前半段。係驚鴨鴨踢唔起,要踢得佢起,一定要多啲傳送提供…
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

講返早兩日場波,基本上隊波係一D長進都冇。
失GE第一球係好典型我地自己犯錯,第二球就足以證明打5後衛唔代表防守好。
其實只要你企位企得好就唔會有呢D錯。打5後衛,守GE範圍細左,亦都代表更易同隔離隊友有誤會。
上半場其實就係林伯想將自己理念放入隊波GE試陣。好明顥班波真係唔識踢。
堆中堅根本唔識得同你猜波,跟手猜猜下就輸D ON9波,究竟我地仲要俾呢個錯誤GE陣式玩幾耐。
舊底老莫同RK都剩係打死一個前鋒都冇咁難睇...
回復 支持 反對

拖肥隊長

Fuko~ 發表於 2022-7-18 17:43
最主要原因係佢唔係我哋no.1 target…
本身係想Broja同Dennis…咁所以就唔係咁想使錢買佢。但其實我哋應 ...

現實啲啦,broja根本唔會黎,dennis就明顯你比到價就會放,但值唔值得咁投放去一個後生仔身上真係兩睇,我地本身都千蒼百孔而家真係唔知填邊樣先啱
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

ginger 發表於 2022-7-19 10:19
現實啲啦,broja根本唔會黎,dennis就明顯你比到價就會放,但值唔值得咁投放去一個後生仔身上真係兩睇, ...

最新消息中堅傳法甲尼斯嘅 Todibo 同土超費倫巴治南韓中堅金玟哉 , 中場傳想借車路士基摩同狼隊 Morgan Gibbs white , 前鋒傳迪斯高同西甲愛斯賓奴射手 De tomas
回復 支持 反對

拖肥球星

barker 發表於 2022-7-19 12:34
最新消息中堅傳法甲尼斯嘅 Todibo 同土超費倫巴治南韓中堅金玟哉 , 中場傳想借車路士基摩同狼隊 Morgan G ...

冇個叻
回復 支持 反對