香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: laukarwing
打印 上一主題 下一主題

West Ham United vs Everton - 3rd April, 2022 - 21:00

拖肥球星

其實今季米高堅尼累球隊失了幾多分?
你已經有個黃牌,冇可能咁樣出腳下!博出場都唔係咁呀⋯⋯
其實今場波都冇乜雲上半場列查一挑睇住喺綱角入但都高出,下半場鴨仔嗰球睇白入但連龍門都唔中, 中柱頂彈高
回復 支持 反對

拖肥隊長

李7果球真係運啦,正常呢啲波唔難入真係。DCL - 大家去youtube 睇下球隊最近幾課操練,呢條友啲射術係好L 屎!呢啲單刀預q 左無得入,左腳唔中龍亦預左!
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

最大正面係打返451之後,大家表現都好返。真係打咩鬼442/343…呢隊波班人邊識打呢啲陣
回復 支持 反對

拖肥隊長

彈地 發表於 2022-4-3 21:53
祖莊無論捕位或者乜人都有問題,差不多完場嘅時候人哋斬波散中佢爭啲擺烏龍,但係人哋斬波佢竟然唔行埋去出 ...

呢條友真係痴尻線架喎踢到,明顯應該係右閘(我當你右翼衛好未),佢防守時從來唔係跟返對手啲邊位進攻球員防人出波,而係喺小禁區位,究竟想點?最離譜係我見佢有時出現喺左後,有時竟然衝到左翼近對方禁區。究竟愛華頓仲想比呢條友踢幾多位置?覺得佢攻守兼備踢懼乜位都得?米高倫高今場雖然唔算好亮麗,但左閘做返自己本份。相信呢個右閘真係!(我知高文有病同柏達臣傷左唔出得局住出呢條友)唉
回復 支持 反對

拖肥隊長

沒啦!我的愛隊,我以接受佢降班!
回復 支持 反對

拖肥隊長

"I don't see a leader on this team. I see smiles. I see them losing again & I see smiles after the whistle,"  "I see no urgency, no one running to get the ball, chasing it, kicking up the pitch. It's as if they're in dreamland that they're not in this thing."
回復 支持 反對

拖肥隊長

拖肥1878 發表於 2022-4-4 07:00
"I don't see a leader on this team. I see smiles. I see them losing again & I see smiles after the w ...

from Tim Howard, 我完全同意佢所講依家球隊所缺乏嘅嘢………仲有嘅係~~笑乜X嘢,尋晚完場後真係見到碧福特笑騎騎,唔通輸到傻
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

愛華戰士 發表於 2022-4-3 23:23
呢條友真係痴尻線架喎踢到,明顯應該係右閘(我當你右翼衛好未),佢防守時從來唔係跟返對手啲邊位進攻球 ...

當然大家可以期望再高啲,但平心而論,米哥倫哥雖然助攻次數同質素可以更高,但至少防守交足功課。可能唔係佢擅長招數,但佢應該係斜角位斬多幾次。隻鴨點解少咗咁多波入,就係配合到佢嘅傳送少咗好多。當然,隻鴨本身根本少咗好多鬥心…
俾著以前係門前跑上去湧做波追人都執到幾球。
點會2022年至今一球都入唔到。搵朗當都好用過佢…
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

killersmiling 發表於 2022-4-4 00:18
沒啦!我的愛隊,我以接受佢降班!

其實愛隊的確有機會要降班打散重練先有機會重回正軌,但就有風險再也無法重回英超
回復 支持 反對

拖肥隊長

講真昨晚場波其實唔算差,個別差同派膠睇咁耐其實都預左。昨晚係輸啲細節位做得唔好,同埋事實上未踢前正路我地輸都合理。黎緊對般尼真係要當決賽踢,不過我地好耐冇作客嬴波了,唯一好消息係下場堅尼停賽唔駛見到佢。
回復 支持 反對