香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
查看: 6815|回復: 27
打印 上一主題 下一主題

主場對白禮頓

1萬

拖肥球星

樓主
感覺呢場波十幾日冇踢英超遲咗入局。三球失波都係呢幾季嘅典型失波,死球犯錯世界波。卡法路雲係最唔夠態個個,就連rodon都sharp過佢。賓賓輸波失望個表情我諗同大家都一樣…班友仔可唔可以俾多啲力丫。最後一樣野,齊腳就唔好叫gonfrey成日轉位打,呢季輸幾多呢啲位置感問題。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

沙發
laukarwing 發表於 2022-1-4 16:24
祗要大家給肥賓無限量支持,球隊就會看到未來了。

其實上場車路士真係輸反而應該換領隊。家下轉會窗開咗,除非有個好好好領隊想教。而家換咗都未必救得返。當然凡事都有個限度嘅…未來三場應該要贏兩場以上先得。甸尼個case其實我唔撐肥賓…但我唔覺得關進攻問題,呢場高文係左路壓得仲多過甸尼。我自己睇法係球隊冇錢俾肥賓買人,要揀人賣走…得甸尼個價錢係meet到球會要求就夾硬迫佢走。唔好忘記FFP仲未搞掂㗎…
回復 支持 1 反對 0

1萬

拖肥球星

板凳
終於買到右閘啦!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!垃圾BOARD買左3-4年先買到!!
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

地板
witzz 發表於 2022-1-8 14:58
迪尼一直都好忠心,作為球員俾下意見好正常。成隊波我敢講迪尼一定係其中一個最有heart。死肥西無成績,又 ...

換個角度睇啦…隊波都成績唔係好,防線唔係特別穩。迪尼上咗去又唔係每次都落得返嚟,咁肥賓想佢留係條防線多啲,又係唔係唔啱呢?篇文入面都有講,安76走佢本身都有離心,而家只係早咗一個轉會窗。我覺得佢而家走,收到舊錢再投資過咪仲好?萬一佢呢半季再更差,連30M都冇…肥賓最錯只係處理件事手法太差,太強硬。做到大家和平分手咪算…
回復 支持 反對