香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: wahton
打印 上一主題 下一主題

深夜打比戰

拖肥隊長

事實上係幾令人失望,我呢十年睇愛華頓嘅波,基本上睇唔到啲簡單比波走位,組織入滲嘅足球比球迷睇到。愛華頓嘅球員做迫搶往往係無體力,無聯手一齊去迫,出腳又唔準,包位又唔到位。肥賓季初幾場事實係唔錯嘅,可惜近8場真係輸到無晒信心班波。班球員個個星期燒球會過千萬港紙,真係對唔對得起班球迷?’
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

愛華戰士 發表於 2021-12-3 00:37
事實上係幾令人失望,我呢十年睇愛華頓嘅波,基本上睇唔到啲簡單比波走位,組織入滲嘅足球比球迷睇到。愛華 ...

咁後備未夠班就係咁…有啲問題唔關領隊同DoF事,根本成team medical同Scout都有問題。而家唔單止後備到正選,係連啲back room staff都要搞。而且Brands同賓賓唔夾,球迷兩個都唔妥。件事有排煩。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2021-12-3 10:40
咁後備未夠班就係咁…有啲問題唔關領隊同DoF事,根本成team medical同Scout都有問題。而家唔單止後備到正 ...

所以而家咪要想出辧法去解決呢個困局大家有無計呀 ?
回復 支持 反對

拖肥球星

Moshri公開支持肥賓,話成績唔好係因為傷兵問題,會支持肥賓加強陣容深度,好有信心下半季成績會有改善
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

witzz 發表於 2021-12-3 14:21
Moshri公開支持肥賓,話成績唔好係因為傷兵問題,會支持肥賓加強陣容深度,好有信心下半季成績會有改善 ...

但願如此
回復 支持 反對

拖肥隊長

有睇,20分鐘已經皮已收,疊埋心水搵sam護級好過啦。肥賓名氣係唔差,不過佢死攬住契仔鎯鐺就幫唔落啦,試下新人好過啦
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

ginger 發表於 2021-12-3 19:24
有睇,20分鐘已經皮已收,疊埋心水搵sam護級好過啦。肥賓名氣係唔差,不過佢死攬住契仔鎯鐺就幫唔落啦,試 ...

外圍賠率朗尼由 14/1 狂跌至 5/1
回復 支持 反對

拖肥隊長

問題唔係換個領隊就可以解決到。球員缺戰意,缺信心。好多有名氣嘅球員擺落愛華頓會大走樣嘅,連早洩京治打護級隊返黎都可以玩殘我地防線。反映到咩?
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Rafa Benitez has won his Everton power battle with Marcel Brands after the Merseyside club parted company with their Dutch director of football.

Brands has left Goodison by mutual consent after agreeing a pay-off with Toffees’ owner Farhad Moshiri.

He has spent almost £300million in the transfer market during his three-year spell on Merseyside - with mixed results.

Now Benitez is set to take control of Everton ’s recruitment process after Moshiri assured him he has his full backing despite the recent plunge towards the relegation zone.

Benitez, Brands and the Everton board were verbally abused by fans when the Toffees were thrashed 4-1 by rivals Liverpool in the midweek Mersey derby.

傳brands走左...其實,明仔單野同呢幾年d medical team禁差,佢真係要take番d責任。再加埋死追dumfries搞到買唔到右閘就更加要問責。
難得老細呢個階段都禁信賓賓。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2021-12-6 00:12
Rafa Benitez has won his Everton power battle with Marcel Brands after the Merseyside club parted co ...

你錯'喇 , 昨日英格蘭 everton twitter 話莫舒利斟摩連奴接手
回復 支持 反對