請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: Fuko~

愛華頓 2021-2022轉會討論區及賽季總結

拖肥隊長

Forever_Fan 發表於 2021-9-1 16:31
Tottenham have agreed a deal with Serge Aurier to terminating his contract.

Aurier still had a yea ...

Aurier 在熱刺要70000磅周薪,如果買黎當後備,我覺得貴。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

ngkk821 發表於 2021-9-1 17:19
Aurier 在熱刺要70000磅周薪,如果買黎當後備,我覺得貴。

佢無班落仲俾70000鎊週薪? 5萬鎊就差不多,因為疫情收入減少,好多球會出手都低左啦
回復 支持 反對

拖肥隊長

其實我有少少唔明白想攪清楚,上年J洛轉會愛華頓唔係周薪十萬磅以下咩?點解現在報導又話要二十萬磅,究竟實情係點?有冇人可以解答?
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

用腳射門的把握力朗當肯定在鸭仔之上
回復 支持 反對

拖肥球星

睇米拿ig, James都返去跟返操。下場主場鬥般利就係要James嘅創造力!希望我哋可以繼續贏落去!
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

ngkk821 發表於 2021-9-1 18:56
其實我有少少唔明白想攪清楚,上年J洛轉會愛華頓唔係周薪十萬磅以下咩?點解現在報導又話要二十萬磅,究竟 ...

其實幾錢又真係確定唔到,因為唔同網站都可以唔同,暫時見到的一係話9萬鎊週薪,一係就話14萬鎊週薪,都唔知邊個啱,20萬就應該無可能,我們球會也無可能有這麼高薪的球員,點都好,占士只剩1年約,又走唔到,就睇肥賓點用佢。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Everton's Colombia midfielder James Rodriguez has been linked with a move to Istanbul Basaksehir, with the Turkish club keen to sign the 30-year-old before their transfer window closes on Wednesday.

洛廸古斯似乎仲有機會走喎

Everton forward Cenk Tosun is reportedly set to return to Besiktas in the January transfer window.

杜辛季中都有機會返回土耳其,點解唔依家走呢?我唸球會預左唔收錢都想送佢走架啦。
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥隊長

Forever_Fan 發表於 2021-9-7 20:18
Everton's Colombia midfielder James Rodriguez has been linked with a move to Istanbul Basaksehir, wi ...

我上網睇,杜辛唔走原因有二,一是可以在愛華頓繼續接受治療,二是轉會要放棄愛華頓嘅高薪,佢想有得踢才去,所以預計一月離開。
回復 支持 反對