香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: Fuko~
打印 上一主題 下一主題

愛華頓 2021-2022轉會討論區及賽季總結

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2021-6-4 22:13
Everton Close to appointing Nuno Espírito Santo on 3 year deal. Talks progressed positively in the  ...

Skysports咁講啦...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Everton talking to at least 5 people at the moment: from what I know that is Nuno, Moyes, Fonseca, Ten Hag, Howe & Benetiz has asked about the job, Kenwright unsure on Rafa!
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2021-6-5 16:21
Everton talking to at least 5 people at the moment: from what I know that is Nuno, Moyes, Fonseca, T ...

個name list基本上make sense。我估計下星期應該會有答案,除非突然有個有戰績嘅領隊free出嚟。否則見多三四日,應該要見要傾都會齊...俾埋offer人哋Accept...一兩星期差不多
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2021-6-6 08:49
依家仲係當年窮到唔賣球星都無錢買人? 頭先嗰幾個全部都係一直無乜成績,多數係低組別打滾,然後偶然帶隊 ...

紐奴冇成績又唔算bo...連續兩季第七,歐霸4強。
我比較唔鍾意佢可能要求買一堆葡藉人多啲。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

愛華戰士 發表於 2021-6-7 11:42
球會咁樣舉棋不定真係幾無奈,一日定唔到個領隊,一日隊內球員個去留都十五十六;歐國杯又就開.....要買球 ...

你用舉棋不定又似乎唔啱。因為安76走根本球會內部冇諗過發生。而聘請一個員工更何況領隊都唔係買菜。走咗都係約一個星期,你望埋熱刺同水晶宮就更加唔會覺得耐。
我哋加下係決策上分為bill叔、moshri同埋brands, 做決策係會慢㗎啦。俾啲耐性啦...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

我反而覺得有啲轉會要繼續做就真。右閘同前場攻擊手,有潛力優質就買咗先!
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

reedlo16 發表於 2021-6-7 13:58
紐奴真係俾唔到太大信心,你話佢同你守住上半版或OK, 但咁同宜家有乜分別?

暫時,個人希望肥賓,但佢個底 ...

或者劃條線,我覺得近五年,四大聯賽(英西德意)曾經教到一季兼可以帶隊波去前四。已經可以係manager list度考慮...咁當然好似派路呢啲班霸變前四梗係唔好啦...我期望隊波呢個星期就有結論請邊個,最遲下星期就簽合約,開展新工作!
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2021-6-8 02:17
如果馬仔之後開始撐Moshiri的球迷,唔知經過聘請咁多個領隊後,仲有無人真係撐得落佢的眼光呢?再搵一些 u ...

有樣比較正面嘅係佢用番狼隊嘅打法,我哋大部分球員都唔使換。而佢相對上保守嘅作風,成績點都有保證,打到套成功防反,基本上就衰極有譜。比較大嘅問題係佢同球迷嘅蜜月期好短,未必馴服到67臣呢啲咁有性格嘅球員。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

愛華戰士 發表於 2021-6-8 17:08
GBAMIN....剩係養傷都養左年幾....究竟仲踢唔踢得波都真係抱有懷疑。佢如果肯免費走人算佢有良心。否則佢繼 ...

賓納特雪都雪到硬...佢打左邊同甸尼配合,好似以前派拿加拜恩斯,仲好好用。但啲領隊覺得佢中場幫唔到防守,盤扭帶波又未夠頂級就唔用咁解。去下意甲呢啲一定搵到食...可惜我哋浪費左佢。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2021-6-9 14:05
Bernard係防守上真係麻麻,加上佢的身型較矮和單薄,的確唔太適合英超

呢啲其實要取捨…舊底打高Q大腳,派拿一樣正選打咁多場。你俾佢進攻交到貨,專心進攻都好…係衰又衰係佢質素未到頂,人工又因為免簽太高。
回復 支持 反對