香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
返回列表 發新帖
樓主: barker
打印 上一主題 下一主題

週一夜埸 vs 水晶宮 ( 主場 )

1萬

拖肥球星

reedlo16 發表於 2021-4-6 10:27
中場真係好唔掂…下季睇下安帥點執…

雖然不幸,但高美斯真係可以放棄…戴維斯要有個有級數的傍住佢… 無 ...

簡單講,安帥對我哋防守有信心,守得完1:0。
而後備席個人選似乎都係打防守比較好。

打埋呢場波,個穩定性基本上前四唔使諗。
雖然係失望,但keep得住班人腳再改造,一定更加好。
唔想同老莫比,但今季佢真係教得出色...希望我愛記跟著啲賽事可以打多幾場好波
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2021-4-6 16:14
簡單講,安帥對我哋防守有信心,守得完1:0。
而後備席個人選似乎都係打防守比較好。

爭歐霸資格仲有價講架, 咁快舉白旗投降 ?唔知排第七八可唔可以打歐戰 ?
回復 支持 反對

拖肥主席

洗唔洗保守成咁?

水晶宮都出名攻力弱, 加入我地入左球後仍然保持個勢, 有需要咁消極嗎?

JAMES換基巴文=話俾人聽我地唔再攻GA喇, 你地有本事咪入波LO
“Two thirds of the world is covered by water, the rest is covered by James McCarthy.”
回復 支持 反對

拖肥球星

wahton 發表於 2021-4-6 16:47
洗唔洗保守成咁?

水晶宮都出名攻力弱, 加入我地入左球後仍然保持個勢, 有需要咁消極嗎?

占士一直都打唔足全埸。可能施古臣喺度頂占士個位,基巴打防中,TD中中,其實換得好正路。但估唔到今場又冇亞倫
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

24cheung 發表於 2021-4-6 16:59
占士一直都打唔足全埸。可能施古臣喺度頂占士個位,基巴打防中,TD中中,其實換得好正路。但估唔到今場又 ...

安帥話 Allan 下星期一晚球隊作客白禮頓時會復出
回復 支持 反對

拖肥隊長

一開波個排陣已覺得安帥今場其實中場真係無乜兵可以用。
一個352 陣....但明顯係中場中係兵行險著.......占士係收後一格做一個半防中.....逗住湯戴......湯載今場打得好差....佢角色今場其實係好重要....基本上係負責中場完全掃蕩........但成場湯載踢落都進退失據....。另一個致命又係高美斯.( 唔知要傷幾耐,希望唔太嚴重),上半場果球搶得咁靚....但越位橫傳我已知今場唔似攞到3分,果下真係堅差.....我業餘自己踢波.....都會知道隊友個位越位啦....咁都合埋眼比.....靠你踢攻中....死得啦。

當然李7今場又頭搥失機.....單刀走位又差.....到DCL 個單對單處理.....咁O既攻力....執到1 分仲可以怨乜?
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

冇捱夜睇完全場,反而想知明仔踢成點?
回復 支持 反對

拖肥隊長

今場水晶宮弱其實我地叫做到足夠入波機會,可惜敗家冇一早kill左場波。換人講真點可能換gbamin,久疏戰陣根本出到黎波都唔識踢pick up唔到個節奏。睇住咁樣跌返兩分出黎真係好沮喪
回復 支持 反對

拖肥球星

barker 發表於 2021-4-6 16:39
爭歐霸資格仲有價講架, 咁快舉白旗投降 ?唔知排第七八可唔可以打歐戰 ? ...

排第八唔可以踢歐戰。排第七就要望曼城奪得英聯盃及英足盃。
絕對不能讓對手雙殺愛華頓。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

愛華頓傳斟介意甲博洛尼亞日本國腳中堅富安健洋
回復 支持 反對