香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: Fuko~
打印 上一主題 下一主題

20/21 聯賽 作客富咸

1萬

拖肥球星

樓主
Gbamin is in the last stage of his recovery. I think in 2-3 weeks he'll be ready to train and play.
Coleman is unavailable but they (Delph, Richarlison and Allan) are all fit.

今日記者會,安76交代左最新情況...冇講高文傷幾耐。
真係要KENNY的話,前面真係唔可以用JAMES...佢COVER面真係冇高文禁廣。
佢乖乖做防守,得閒斬下波俾鴨同李察利臣就OK。對住富咸,ALLAN同杜古希應該夠拎到個中場。
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空間QQ空間 騰訊微博騰訊微博 騰訊朋友騰訊朋友
收藏收藏
回復

1萬

拖肥球星

沙發
因為對手相對弱JE...不過,止到蝕已經好好
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

板凳
險勝一場,但作客有3分呢樣野重要
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

地板
愛華戰士 發表於 2020-11-23 09:43
今場3分好關鍵.....點都好算係止左三連敗
占士一定唔係水O既....只不過佢始終呢幾年坐多過踢....季初幾場 ...

始終有D野係要時間浸出黎,你同我都知道今季講冠軍歐聯仲早左好多。
訂好個方向,就等班球員自己成長夾到結果個出黎,再就住弱點去修正...
我開始覺得安76同JAMES留3年係唔夠用...要做一支有競爭能力GE球隊,我地仲要更多的穩定性。
回復 支持 反對