請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: nowhere

應唔應該炒馬天尼斯

拖肥球星

nowhere 發表於 2016-2-14 23:13
換邊個我真係答唔出
你話比番莫耶斯我都係50:50

唔好要莫耶斯啦!
絕對不能讓對手雙殺愛華頓。
回復

拖肥隊長

Antony Evans

想俾馬天尼斯帶埋下年黎個TARASHAJ睇下點先
好似幾好
值得留意青年軍:
Antony Evans (AMC/AMR)
Liam Walsh (MC)
Alex Denny (MC/DMC)
Ellis Simms (FW)
回復

拖肥領隊

其實講真我地呢隊波,陣容上係可以爭前四或前六,馬天尼斯最主要問題係,排陣,換人等問題。

我地輸唔係輸起,但輸得唔抵,如果英超19隊隊隊都可以技術性擊倒我地,咁無言以對。但馬仔本身係有問題不能再突破。

1, 戰術無PLAN B,我地有一個問題係,主場拎唔到分,作客表好,個病係,對手屯重人嚮後防,我地就無符,一場半場都算,二季都係咁,真係無辦法,如果好似摩連奴要抵人巴士塞龍門,唔現實。
2, 臨場變化唔夠,近呢二三場有進步,換人進取左,但還有進一步的空間,佢無一種變化係可以扭轉局勢的經驗。
3, 教練團問題,防守及龍門更甚,其實我們一直引以為榮的防守,都無晒。係唔係換教練仲好少少。

我就唔投,因為投要有一個換人目標,否則先俾馬仔帶多一季,到下一季再留意,但留嚮英超係最基本的。
2015-2016年目標

1) 拎40分護級成功
2) 爭取聯賽前四名,踢歐聯戰
3) 爭取聯賽前六名,踢歐霸戰
4) 聯賽杯及足總杯,拎到冠軍
回復

拖肥隊長

Neville Southall insists Everton should bring in a defensive coach
連名宿都睇唔過眼
本身陣容可以有變化, 唔一定打死4231, 人地落後都可以改打442, 點解我地唔得
BALL 都係知句, 我地太易被預測到踢法, 造成客易防守
尼D問題都係上季開始講到現在, 現在只是挑戰緊球迷耐性底線, 雖然今季很大機會唔會炒, 下季季初成績唔好, 很大機會爆發期
回復

1萬

拖肥球星

evertonfan1986 發表於 2016-2-25 16:23
Neville Southall insists Everton should bring in a defensive coach
連名宿都睇唔過眼
本身陣容可以有變 ...

John Jay Moore 和 charles Neil 上場做主席話事人就唔同講法喇
回復

拖肥球星

我只有一個睇法: 呢3季每季3-4000萬咁投資換黎mid table或者下半板...咁要上前4我地咪要每季成億?

如果馬仔講明每季3-4000萬只係爭歐霸杯席位..ok我仲接受到而家個排名(我相信唔會有教頭會咁講).  but...話明爭前4同silverware, 再外加歷史最高投注額反而打到最低11-12位, 教頭負最大責任.

我既底線一直都係第7名以上完成聯賽, 如果埋單係徘徊5-7, 我仍然對馬仔投信任票.  第8名打後我係要換教頭....

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復

1萬

拖肥球星

evertonarteta10 發表於 2016-2-25 18:20
我只有一個睇法: 呢3季每季3-4000萬咁投資換黎mid table或者下半板...咁要上前4我地咪要每季成億?

如果馬 ...

agree
回復

1萬

拖肥球星

其實,柏歷連尼、雲高爾、賓尼迪斯呢D領隊唔係就炒就冇野做,又諗唔諗過先?
不過,講真真係好睇未來美國老細點諗。
回復

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2016-2-25 22:39
其實,柏歷連尼、雲高爾、賓尼迪斯呢D領隊唔係就炒就冇野做,又諗唔諗過先?
不過,講真真係好睇未來美國老 ...

everton takeover news very quiet this week ?
回復

拖肥隊長

季尾如果排名重低過利車,唔洗諗即炒,等到下季開季先炒,邊有時間同機會物色人選,接手個個點買人
不過大前提要真係要轉左手,唔係我諗佢就算跌到護級都可以安心教到第5季
回復