請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
查看: 18199|回復: 23

應唔應該炒馬天尼斯

拖肥隊長

馬天尼斯點打大家有眼見點排陣 點買人, 大家點睇?
單選投票, 共有 24 人參與投票 查看投票參與人

投票已經結束

41.67% (10)
58.33% (14)
您所在的用戶組沒有投票權限
Money Can't Buy Me Stones
回復

1萬

拖肥球星

老老柒柒,炒左換邊個先?既然我地一開始話俾五年人地,就俾足五年佢啦。
再講若果今年換新老細,再換埋領隊,實地震都似...你睇隔離街就知,到今日打唔番上去就知。
回復

拖肥隊長

Fuko~ 發表於 2016-2-14 22:43
老老柒柒,炒左換邊個先?既然我地一開始話俾五年人地,就俾足五年佢啦。
再講若果今年換新老細,再換埋領隊 ...

換邊個我真係答唔出
你話比番莫耶斯我都係50:50
Money Can't Buy Me Stones
回復

拖肥隊長

暫時未係時候, 相信教到季尾都很安全
今年夏季係大換血時期, 最重要係安全渡過, 如果到時換埋班主, 更加以穩定為主
當然若果冇左 BILL 叔照住, 下季馬仔有咩出事, 到時炒佢機會大很多
回復

拖肥領隊

其實講到會少可能性就係降班/連輸10場8場
但我呢刻完全睇唔到球隊會有呢個可能
加上馬仔確實係搵到班有質素既人腳番黎
比多1-2年佢地累積經驗同成長,
講真真係唔會太差
但前題係改善後防意識
雖然話呢幾場對手唔算太強
但都算睇得出改善左
所以冇可能會少馬仔,亦冇支持炒馬仔原因
回復

拖肥主席

我真係50/50, 唔識揀, 所以冇投

老馬個問題係, o係佢麾下我見唔到隊波有再進一步既空間
臨場調配, 戰術死板姑且不談
但隊波冇左紀律同o個種熱血先大鑊
然而睇唔出佢有決心改善呢d問題

但而家炒佢係咪時候? 我真係唔知
或者睇埋下季吧?
“Two thirds of the world is covered by water, the rest is covered by James McCarthy.”
回復

拖肥球星

QQ
換邊個都差唔多,依家成績都系不過不失。如果要有大變化,就要睇下收購球會D老板啦!
不鸣则已!
回復

拖肥球迷

各位師兄大家好,我係新加入討論區嘅,希望大家多多包涵。

捧咗球隊30幾年,除咗當年80年代稱霸時期,呢隊算最強陣容,眼見馬天尼斯教到一塌糊塗,真係好燥!

去邊度可以搵個領隊,唔識排陣,唔識調動,球隊打法完全唔適合英超踢法,冇防守意識,買人番嚟亦唔符合自己打法理念,仲要滿咀689式語言偽術,將喺莫耶斯年代每年前七,備受尊重嘅球隊,淪為韋根之流嘅笑柄。需知英超而家商業味濃,排名直接影晌球會收入,貧富懸殊,您隊波排晌前列,您永遠會得到前列嘅收入,相反一旦淪為下半版球隊,您嘅收入就只能支撐您護級。我地由以前同熱刺利狗爭逐,由上季開始到而家就變咗同西布朗、新特蘭、紐卡素之流打中遊以至護級,家陣連韋斯咸、史篤城、修咸頓都大幅拋離我地,全部都係馬天尼斯一手做成!
回復

拖肥主席

Graveson 發表於 2016-2-16 18:22
各位師兄大家好,我係新加入討論區嘅,希望大家多多包涵。

捧咗球隊30幾年,除咗當年80年代稱霸時期,呢隊 ...

師兄你好, 我覺得而家隊波正正係缺乏好似加維臣呢種熱血精神
“Two thirds of the world is covered by water, the rest is covered by James McCarthy.”
回復

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2016-2-14 22:43
再講若果今年換新老細,再換埋領隊 ...

就算高普帶領的利物浦都打唔番上去。
絕對不能讓對手雙殺愛華頓。
回復