請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
返回列表 發新帖
樓主: Fuko~

愛華頓 對 西布朗 2016/2/13

拖肥隊長

頂,以後主場5撚睇,轉去睇利斯特城/般尼茅夫好過,起碼熱血過我地n倍
回復 支持 1 反對 0

拖肥隊長

其實係米唔出 osman, 出M11 打442, M11 打左, KONE 同 LUKAKU 打雙正前, 寧願打少個防中
尼個時間出佢真係冇咩用, 打多個射手實際D
另外, 點解唔放 O14 係後備席, 有佢換出來, 可能可以衝散對方後防, 死都用KONE, 駛左千幾萬都唔用, 真係幾好笑
馬仔成場都係企出面, 換人同臨場制定戰術係米助教負責多D?  很少見馬仔同助教商量
BBC: Roberto Martinez says it is difficult to explain Everton's 1-0 defeat by West Brom after the Blues had 34 shots without scoring.

馬仔連咩問題都唔知就真係好有問題, 人地D批評又唔聽, 好心就聽下人地D意見啦

勁人就先知先覺, 普通個D就後知後覺, 最差個D係唔知唔覺

回復 支持 反對

拖肥青年軍

wahton 發表於 2016-2-14 01:03
人地全軍退守, 塞哂係中間, 冇辦法

我地都爭取到好多射門, 班友都盡左力喇 ...

所以咪要擺m11出黎拉邊囉, 點解會係kone......o個個位係M11 > 派拿 > O8/BAINES....點都輪唔到kone啦...
回復 支持 反對

拖肥青年軍

evertonfan1986 發表於 2016-2-14 01:59
其實係米唔出 osman, 出M11 打442, M11 打左, KONE 同 LUKAKU 打雙正前, 寧願打少個防中
尼個時間出佢真係 ...

so easy to explain.....
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

尋晚人地擺明901你...斬左十幾次角球,明知放高波入去都係唔WORK,都仲可以繼續去...
又明明見到LENNON個邊單對單過人好似點過都得...又居然左邊換KONE入黎撞...
根本你一係就用派拿繼續搵位係中間做滲入,一係你就用米拉單對單爆入去。
迪路菲奧同OSMAN都仲可以理解得到做乜。
Kone換入黎,駁腳又做唔到,頂又唔夠班高佬頂。
馬仔呢場執唔到一分,戰術同調動失敗都係失分原因。

明明嬴埋呢場對爭前五有好大幫助,禁樣都可以失分,你話你可以賴d乜?
黑哨?今場球證執法都算係禁ga la wo?唔夠運?一兩場都仲可以禁講,邊得黎禁多場都係禁。
技不如人就係技不如人,希望馬仔真深思自己套理念同戰術仲可以點改...
回復 支持 反對

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2016-2-14 12:08
尋晚人地擺明901你...斬左十幾次角球,明知放高波入去都係唔WORK,都仲可以繼續去...
又明明見到LENNON個邊 ...

同意 用派拿/M11 係左面做突破/影子前鋒 引走對面幾個守衛仲好
KONE真係駁唔到腳 最多帶兩帶橫轉/回後 有一球明明可以交比人 佢就偏偏獨食想邀功 真係吹到啤一聲
回復 支持 反對

拖肥球星

QQ
失望啊!
不鸣则已!
回復

1萬

拖肥球星

Everton_ 發表於 2016-2-14 13:43
同意 用派拿/M11 係左面做突破/影子前鋒 引走對面幾個守衛仲好
KONE真係駁唔到腳 最多帶兩帶橫轉/回後 有 ...

Niasse where ?
回復 支持 反對

拖肥球星

So sad.
絕對不能讓對手雙殺愛華頓。
回復