香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: Fuko~
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2020-2021球季

1萬

拖肥球星

今年新買個左閘都OK。
保拿斯其實仲有貨賣,但真係唔係英超級數...好獨決定又差。
BESIC都冇乜波踢,但有下死扭,俾人搶埋波呢下好扣分。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2020-8-23 00:15
保拿斯的獨,由轉會過來開始,咁多年都未變過,所以我覺得今年杜辛和保拿斯係必清球員 ...

如果以今場保拿斯個身體質素講,佢一定唔愁冇班落。
但可能唔係英超英冠LO...後備放佢落黎COOL波其實都好好用。
問題係佢肯唔肯減人工走...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

頭兩球都衰右邊防守犯錯,第三球好典型GE愛華頓式自殺傳波。

我地3球都係靠死球入波,等同話你知呢場係靠球員自己質素嬴多過排陣同戰意...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2020-8-23 12:36
自從有DoF呢個職位,根本無個係掂,不斷入水貨唔在講,買人清人都慢過人。Brands一落實聘用時我已經有係 ...

其實BRANDS都係第二任DoF...中肯D講,買人清人有D佢控制唔到。
好似加比爾爭輸左俾阿記,原來係阿記出成30M買佢...你又同意用更高價挑戰?
明顯你都要考慮下啦?尤其家下手頭上個4個似乎都夠用。
佢都要睇住盤數同BUDGET...你話佢冇人脈又點樣可以簽到MINA、DIGNE同RICH返黎?
尤其RICH當初大家都覺得有風險佢都照簽都冇事。仲有BRANTHAITE其實英乙人都搵到番黎打英超冇問題。
今夏簽GE Niels Nkounkou似乎又係潛力股。睇野要再睇闊同有耐性D...

當然IWOBI呢個PANIC BUY真心失望。真心希望球會唔好再PANIC BUY,實在係伏太多。根本同預期落差太大。
同埋我都覺得BRANDS係一D球隊重要位置唔應該同對方壓價太耐...尤其CM位係我地一個大大大弱點...
你係ALLAN同DOUCOURE之間快手簽左個再算啦。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

TWITTER街邊消息,DOUCOURE單DEAL仲傾緊可唔可以借我地個BRANTHWAITE過去度。
似乎過左個禮拜六日,D NEWS開始多番D進展。我個人底線係呢個星期內一定要搞掂一個中場。
我都知要慳錢,開季先黎傾DEAL,人地壓番你價就差不多。快手成事,唔駛煩~
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

witzz 發表於 2020-8-24 21:34
Branthwaite如果有得打正選,我贊成借出去

呢個我有D猶疑...我比較想借LEWIS GIBSON俾佢地多D。
上季睇GIBSON都仲未夠班...今季借去英甲因為疫情又唔係多波踢。
如果我地唔另外搵中堅,我想留BRANTHWAITE打第四中堅多D。
當然,我地出去搵第四的話,借走一定係好事。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Everton and Napoli are still in talks for Allan. Everton have offered €25m, Napoli ask for €35m to sell the Brazilian midfielder. Work in progress. Doucouré always on the list.
一野轟過去30M,唔得就拖左先,搞掂DOUCOURE先。你再拖落去,到時人地埋哂班,你出35M都唔賣俾你啦。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

witzz 發表於 2020-8-26 12:40
傳好接近同皇馬傾得成簽James Rod

我唔會話好興奮簽到佢LO...佢都唔係一個跑動高GE球員。
就當簽埋ALLAN同DOUCOURE,唔出高美斯加佢打三中場...
左邊放RICH,右邊放WALCOTT先勉強叫有機動力打英超,太多唔肯跑GE中場咪又好似當年佔中陣禁?
如果打4-4-2,放佢係右邊又太慢,放佢最前又浪費左RICH同鴨鴨雙塔。
呢單DEAL 15M左右就值得開心GE...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Allan to Everton is done. There is only €2m difference between the clubs. The negotiations are over and there will be an official announcement soon. Allan is currently not training as he does not want to risk getting injured. (Source: Corriere dello Sport)
街邊消息,O岩聽就聽。反正一日唔官宣,你話美斯都黎愛記都得TIM
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

其實我心目中要發揮而家傳GE人腳,排陣都會禁樣排。牌面上,中場完全係同上幾季唔同層次。
個問題只係夾落黎大家夾唔夾到。下一季就搞右閘同中堅。KEANE雖然傳話續約...但我期望佢走多D。
回復 支持 反對