香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: Fuko~
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2020-2021球季

1萬

拖肥球星

Mathew 發表於 2020-8-10 14:49
仲未有轉會消息?????

冇啊,外國D球迷屌哂鬼。BRAND慨嘆我地GE目標太早俾傳媒爆出黎,搞到好難傾到個合理價。
又其實我地近年禁少平買然後打出成績。始終都要將貨就價...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2020-8-14 11:28
我愈來愈憎 brands

其實我覺得係9月前簽到ALLAN就已經夠頂到個轉會窗完。
我就唔會怪BRANDS...講真疫情的打擊真係好大,你冇左球場門票收入條數一D都唔細。
加埋仲有批冗員未清走,WORST CASE係我地應該起用番一兩個賣唔出黎頂後備位。
最緊要係9月前簽到ALLAN,到時打番個3中場,到10月轉會窗CLOSE之前仲有時間做野。
到時咪:

PICKFORD
KENNY KEANE HOLGATE DIGNE
GOMES ALLAN SIGU
WALCOTT DCL RICH

呢個陣起碼都見到下人。而家GE鴨鴨對著中下游打支點已經OK,唔駛搵RICH同佢拉開對手...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

24cheung 發表於 2020-8-14 22:47
有冇可能回購史東斯

千祈唔好!! 炸彈黎...! 用佢,不如交多D學費用BRANTHWAITE...
厭佢太後生,免簽其他用一季半季算...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2020-8-18 01:41
Brands來到之後表現只係中規中矩,而且來到之後講賣人更加係毫無表現,講真班瘀血就算價低都應該止蝕,出 ...

你講個D其實有幾多可以入哂BRANDS數??
1. 賣人唔係FM/FIFA打機,你肯放都要有球會肯接你手。
今季清到舒拉,上季清到卡拉臣已經好唔錯。問心,保拿斯連葡超都唔肯接手,
佢本人唔願意減薪去較低級別的話,下場都會好似NIASSE個D禁FREE走。
至於BESIC,少數遺留落黎的球員有人肯接手,幾大都賣走埋佢。拉美利斯我諗問題係佢身上多D,俾佢返番去西甲打左兩年,都冇一間球會肯接手。明顯已經唔係人工問題,因為佢根本入唔到波...
SO FAR,我對佢眼光較失望GE有IWOBI同埋DELPH...IWOBI呢個PANIC BUY一睇就知出事。
左邊又唔夠競爭力,右邊又冇乜表現。中間又唔輪到佢打。DELPH就要問班軍醫點解可以長期都幫唔到佢甩尾個傷。
2. 青訓問題其實不下一次聽你提出過。我覺得呢季已經好好,你唔能夠期望每一季都有青訓跑出...
就算你放眼成個聯賽都唔會成日有呢D事發生。今季已經有GORDON同埋BRANTHWAITE上到位,捱左幾年的賀基治直情最佳中堅。仲有KENNY仔外借完又話有機會返黎踢第一右閘。我睇唔到我地有幾俾唔夠機會班年青球員,除左龍門之外。同埋唔好忘記,好似KEAN呢D都係19/20歲,講重視年輕球員我諗我地一D都唔失禮。
好似DOWELL,CONNOLLY,PENNINGTON呢D簽左長約又上唔到位先一直拖緊大家後腿,每一季又要同佢地搵賣家借出去,借唔走又阻著個青訓系統升新人上黎。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2020-8-19 00:29
其實自從有DoF呢個職位後,暫時無一個係出色的,買入的球員水貨多,人工高。清人仲大獲,個個人工鬼咁高, ...

DOWELL, CONNOLLY, PENNINGTON呢批又上唔到一隊,放落U23又冇意思,個陣俾禁長約佢地根本就ON9。
你留佢係一隊又要同定佢註冊唔可以好似班牛奶仔唔駛註冊都即用,結果一定係四圍搵人借或者賣走佢地。
借唔走留係U23,又阻著班U23練波組隊,都唔係拖後腳? 前幾年個青訓政策根本失敗。

BESIC完全係相反,1年約先係最吸引。我地簽唔到GE HOLBERG就係例子。我地禁缺錢一定壓你價,你唔賣,連一毫子都冇。坦白講,佢有幾多料,你睇佢打鍚菲聯有幾多場正選就一清二楚。唔好成日覺得我地球會唔肯試同用人,根本就係條友連中游水準都未到。
你睇番歷史,我地放得走棄用GE有幾多個走左之後可以發光發熱??大部分都係越踢越衰...
近年反例子先得VALSIC...就連古爾都有話大巴黎可以賣得走。(雖然我覺得流料黎)卡拉臣叫做有番D水準,但未到頂級水準。麥卡菲甩甩地D傷都係水晶宮打到下。LOOKMAN係德甲連正選都打唔到。(雖然球隊去到踢歐聯4強)
其他你數到幾多?? 盧卡古去到曼聯沉左幾耐先係國米番生...米拉冇左影...迪路菲奧番左去巴塞一季又走左。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

witzz 發表於 2020-8-19 20:55
Reports in the Spanish press suggest that new Barca boss Ronald Koeman wants to bring the 27-year-ol ...

30M即賣!! 唔駛考慮!!!
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

24cheung 發表於 2020-8-22 16:18
買中場先,後防好夠人用就頂住先,我哋蝕咗好多錢, 再蝕法好快比人罰。 ...

呢一點我地球迷冇擔心得禁多,總之盡力改善陣容爭取高名次就夠。
而且唔駛理今季GE話,李察利臣真係入到20球UP,下季過億走,條數又係番度。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

痴線,PRESEASON JE...18分鐘輸緊3:0俾黑池。仲要有D係正選,你班球員瞓醒未???
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

nsno 發表於 2020-8-22 22:27
吓,呢個差唔多係上季正選陣容喎

一句到尾班人都未瞓醒,唔好以為熱身賽人地都會同你一樣HEA踢啦好冇?
回復 支持 反對