香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: Fuko~
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2020-2021球季

1萬

拖肥球星

Sandro Ramirez has left Everton to join La Liga side SD Huesca.

拉美利斯走到
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Everton wide man Bernard was a wanted man today, as Roma were looking to reunite him with his former Shakhtar boss Paulo Fonseca.

However, the Daily Mail report that Bernard rejected Roma and decided to stay at Everton, with the Brazilian looking to fight for his future.

Bernard 傳拒絕離去,走唔到
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥球星

唔知Olsen夠唔夠能力同碧福特爭正選呢?如果簽到羅美路就完美。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

We have completed the signing of goalkeeper Robin Olsen on a season-long loan from AS Roma.

外借龍門成事
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

今季清人大失敗,得拉美利斯清到,禾確特借去修咸頓仲傳要分擔一半人工,比錫,保拿斯,Bernard都走唔到,全一隊31個球員,得25個註冊,唔計21歲或以下,都仲係多得濟
回復 支持 反對

拖肥隊長

仲有十日英國本土轉會,希望可以借出比錫,同保拿斯啦!
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Mo Besic remains at Everton but will now look to the Championship to secure a move ahead of the October 16 deadline

比錫係16號前仲有機會離隊去英冠
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

八十年代的愛迷 發表於 2020-10-6 08:00
仲有十日英國本土轉會,希望可以借出比錫,同保拿斯啦!

保拿斯8萬鎊週薪人工太高,去唔到英冠架啦,比錫人工好似3萬鎊左右仲有可能
回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2020-10-6 07:48
今季清人大失敗,得拉美利斯清到,禾確特借去修咸頓仲傳要分擔一半人工,比錫,保拿斯,Bernard都走唔到, ...

清人已做得好好啦,呢班垃圾有人要已經偷笑,由其係拉美利斯仲有人要。
Bernard可以打中場幾個位,仲有戰鬥力

保拿斯可能禾仔走左盃仔仲有得玩下呢

比錫估好大機會走到既
最失望点解唔借走Brathwaite攞經驗,如果中堅位傷病好返佢一定冇得出,另後備龍一大班冇個敢用,留來煲醋咩
回復 支持 反對

拖肥隊長

係有少少驚訝突然間借多個龍門返黎.....當然好明顯係要比壓力個正選龍門....但事實又真係有無需要三個後備龍門....真係有D 浪費。( 個人印象VIRGINIA 打過下D 杯仔都唔太差) 特別借個OLSEN 返黎一年....照計又唔係借黎齊坐後備....

以呢一刻計高文傷左....KENNY 又係傷傷地....我地右閘位就唔夠人,新簽個GODFREY 話自己可以打晒後防所有位.....可能會先暫用位黎打閘先都唔定。整體黎考慮....左閘個後備NKOUNKOU 有身型有技術......當HOLGATE 同BRANTHWAITE 傷好.....成條防線個平衡都應該唔錯.。

中場係再希望BESIC 可以借走埋啦 ( 因為真係無得出架啦)....仲有個BANINGIME....後生仔....係咪可以借走吸收多D 經驗?

KEAN 同禾確特借得走都算啦....始終都要減下支出.......

奢侈D 講.....我地隊副選都夠力打英冠︰

正選
                碧福特
高文     堅尼     米拿     甸尼
           阿倫    杜古希
占士         施格臣        李察利臣
              卡法路雲

副選︰
                  OLSEN
堅尼    GODFEY  HOLGATE    NKOUNKOU
               德夫   GBAMIN
保拿斯          高美斯          伊禾比
                    杜遜
#湯戴維斯我真係放唔落!仲有賓納特!
GORDON 可以做奇兵。
認真睇,雖然無歐洲賽踢.....我地正選同副選都打返幾場練習賽,咁樣踢落都操到下班波。

回復 支持 反對