請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: barker

2015-2016 EPL 20 spurs ( home )

拖肥主席

只失一球, 比預期中好 有進步!!
“Two thirds of the world is covered by water, the rest is covered by James McCarthy.”
回復 支持 反對

拖肥球星

Besic 中路阻斷很多波、上半場中場死曬,中場是要D活力、熱利不是下半場跌watt 而是愛記迫得緊而已⋯⋯一換二件形勢完全逆轉
回復 支持 反對

拖肥隊長

好左今場60分鐘識換人,換走KONE之後,壓番住黎打

睇清楚重係唔係要場場都出KONE打正選,besic,米拉呢D就坐多過踢

回復 支持 反對

拖肥主席

tezsonee 發表於 2016-1-4 02:05
好左今場60分鐘識換人,換走KONE之後,壓番住黎打

睇清楚重係唔係要場場都出KONE打正選,besic,米拉呢D就坐多 ...

唔係要針對干尼

但佢打邊路真係唔適合

一係就打雙箭頭拍住盧卡古

“Two thirds of the world is covered by water, the rest is covered by James McCarthy.”
回復 支持 反對

拖肥隊長

besic 出來做左很多掃盪, 一早要出佢來, 唔駛後防成日受壓, 我願願聰明仔打左
今場熱刺大部份正選都係上場有踢, 明顯下半場唔夠體力, 比我地反壓, 可惜把握唔到入球
STONES 有時太上腳, 自已禁區甘玩, 隨時搞到失波, 作為領隊, 馬仔應該要指示防守上應該快D大腳上前
都唔知要忍 KONE 幾耐先唔會見佢打正選, 場場冇腳好波, 1月買個左翼換走佢啦
回復 支持 反對

拖肥隊長

kone 今季有機會上陣既原因只係因為佢亂9咁走 幫盧卡古拉位/佢兩個合作搵食
由於之前個個係加路維>> 基本其餘十位球員進攻時傳個波比加路維都極不願意 佢本人亦都唔會太上
而家轉左拜恩斯 個波多左去左路 但係高尼仍然依照早排個踢法 又唔夠氣跑落去幫守walker
總結: 高尼都係要抖下 落後出佢我唔mind~ (( 卡華利d長傳真係好準!!!!!!! ))
舊名: leon183
回復 支持 反對

拖肥隊長

另外比番多小credit 馬天尼斯
今日佢係換人羸哂對面領隊既,對面換son,,chadli 出黎無作用可言
(可能mirallas會好唔同意我講既野)
舊名: leon183
回復 支持 反對

拖肥主席

leonkit 發表於 2016-1-4 02:10
kone 今季有機會上陣既原因只係因為佢亂9咁走 幫盧卡古拉位/佢兩個合作搵食
由於之前個個係加路維>> 基本其 ...

如果佢係打雙箭頭其中一個前鋒, 我唔會介意佢9走

但而家打左路又成日塞入中間, 搞到左邊防守空哂我就好難忍
回復 支持 反對

拖肥球星

其實Barry 場場正選,馬仔你當佢25 歲咩....看一月賽事表原來三鬥孟城
回復 支持 反對

拖肥隊長

今季聰明仔好似越打越好, D長傳好靚, 上年佢係AV 好少見到
今場都係冇出 NAISMITH, 唔知係米差唔多要賣
回復 支持 反對