香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: barker
打印 上一主題 下一主題

2015-2016 EPL 14 般尼茅夫 ( 作客 )

拖肥隊長

樓主
下半場睇住來踢, 留力踢聯賽杯
拖慢節奏, 對面質素有限, 入多球可以換人
回復 支持 反對

拖肥隊長

沙發
佢D臨場調動不嬲都差, 成日都很後期先換人, 下半場明顯失中場, 應該要換人, 最致命係冇左M16
次次對住升班馬多數都和, 真係鬼鬼地
回復 支持 反對

拖肥隊長

板凳

下半場大部份球員都打得唔好, 如果1-2個 都怪個別球員, 而大部份則係領隊問題啦, 半場肯定比左ORDER, 搞到成隊心態轉左, 明明攻得甘順, 下半場冇左
最慘係M16 傷出, 成隊最好防中冇左中後場破壞, 尼個時候換入防守力很低聰明仔, 最後入球竟然冇人跟對方
今場突顯防守上, M16 重要性, 其他防中真係比唔到令人安心, 比人攻緊真係唔好放聰明仔落防中, 甘多年已經証明佢係打中前場, 冇咩防守力
作客贏波其中重要因素係穩健防守, 夏季都係搵件高大爛打防中, 作客好有用
今季李斯特城甘成功, 除左前面識入波, 防中 Kante 好緊要, 成個聯賽 Inter 數值最高係佢, Tackles 亦係第5, 想入前四一定要有尼D球員

回復 支持 反對

拖肥隊長

地板

GIBSON 防守上會好少少
巴利做埋隊長都壓唔到場, 下半場成班慌失失, 見到 Galloway 個樣好似睇緊鬼片
成班年輕球員心態仲未成熟, 馬仔留力自食其果
Galloway 仲係未夠班, 出去浸下先啦, 左閘傷曬出來頂下算係甘

回復 支持 反對

拖肥隊長

睇埋今季先算, 起碼佢可以KEEP 住班主力唔走, 明夏要大換血, 一定要穩住成班主力, 我唔見議炒馬仔
我只係想搵個防守教練 TRAIN 下佢地意識, 唔好跟唔到人地, 比人地空曬容易射波, 最後個球, 完全冇人跟, 見到真係心傷
回復 支持 反對

拖肥隊長

報導話要過千萬磅, 當年都唔會買比高域, 龍門大把選擇, 點會用甘多錢買
回復 支持 反對