請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: barker

2015-2016 EPL 14 般尼茅夫 ( 作客 )

拖肥主席

痴9線, 下半場踢到PAT屎咁

一個似樣既攻勢都冇

唔係好彩已經輸埋

個勢唔對路, 老馬又唔早D換人

干尼係咁斷, 一早要換又唔換

完全不知所謂
“Two thirds of the world is covered by water, the rest is covered by James McCarthy.”
回復 支持 反對

拖肥正選

痴撚線 真係嬲到訓唔著
回復 支持 反對

拖肥隊長

wahton 發表於 2015-11-29 01:06
痴9線, 下半場踢到PAT屎咁

一個似樣既攻勢都冇

佢換人好似得1招,位換位,迪路換LENNON
換走出黎又冇用
麥卡菲唔傷都唔換人

真係睇住隊波輸
回復 支持 反對

拖肥主席

Carlson 發表於 2015-11-29 01:10
痴撚線 真係嬲到訓唔著

近年表現最差既其中一場, 無論攻守, 調配都係
“Two thirds of the world is covered by water, the rest is covered by James McCarthy.”
回復 支持 反對

拖肥球星

Second half , Kone is the first one to replace , keep and pass is poolyr standard ,
Galloway aslo , weakness link.....agree for McCarthy out , the frontier is collapsed
回復 支持 反對

拖肥主席

tezsonee 發表於 2015-11-29 01:13
佢換人好似得1招,位換位,迪路換LENNON
換走出黎又冇用
麥卡菲唔傷都唔換人

完全唔明老馬諗乜

下半場已經失哂勢, 又唔早D換
干尼冇貨賣, 換尼史入黎打下爛仔波起碼幫輕下防守

唔計麥卡菲, 第二個換人已經係87分鐘, 換黎托咩

回復 支持 反對

拖肥正選

咁 3:2 都係Kone有份造出黎....

下半場係成隊踢得差 成隊都有責任....

不過特別對Howard失望...
第三球完全睇到眼突...

同埋失第三球 另一個球員(唔記得邊個)同Barry絕對應該整停對面
回復 支持 反對

拖肥隊長

佢D臨場調動不嬲都差, 成日都很後期先換人, 下半場明顯失中場, 應該要換人, 最致命係冇左M16
次次對住升班馬多數都和, 真係鬼鬼地
回復 支持 反對

拖肥球星

而家隊隊都識爆GALLOWAY, 真係慘, GALLOWAY包位係快, 但係睇得出佢標波決定同搶波能力非常幼嫩

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

拖肥預備組

又一次唔專業嘅表現。。下半場game plan 係點,如果因週中比賽而留力 唔係應該早作輪換 而唔係唔換人而場上球員留力下半場 前場無表現 形勢唔太好 選擇咗嘅後備席 全部係前場球員 不過咩都無諗住做 唔換人 轉一轉形勢 係咩決定?
唔專業 我地球隊表現出黎特別多 因個人犯錯而失球 呢兩季我地都名列前矛 領隊,球隊嘅性格。。好難改變

回復 支持 反對