香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
查看: 20305|回復: 45
打印 上一主題 下一主題

EPL 週末晚早場 VS ARSENAL ( home )

1萬

拖肥球星

樓主
BIG DUNC 最後一場以領隊名義領軍 , 安察洛堤會入場睇 , 一定要贏
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空間QQ空間 騰訊微博騰訊微博 騰訊朋友騰訊朋友
收藏收藏
回復

拖肥球星

沙發
唔好咁老定安76會入場先, 點知見到老莫就好玩

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

板凳
evertonarteta10 發表於 2019-12-20 14:03
唔好咁老定安76會入場先, 點知見到老莫就好玩

係的話我高興架,我覺得老莫style係適合愛隊的,樂做巨人殺手,正如我覺得阿仙奴搵阿迪達係適合的,我覺得適合比名氣更重要,安76來到呢幾年我相信係轉會費的budget會係天價,係新球場興建的前題上,我希望一個限米煮飯的領隊,你睇阿仙奴和熱刺就知道興建新球場係唔可以亂花費的
回復 支持 反對

拖肥球星

地板
Everton win
絕對不能讓對手雙殺愛華頓。
回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2019-12-20 14:49
係的話我高興架,我覺得老莫style係適合愛隊的,樂做巨人殺手,正如我覺得阿仙奴搵阿迪達係適合的,我覺 ...

都唔駛擔心咁多, 老細比得起錢而盤數又搞得掂就OK, 呢樣野莫輸猁睇得仲緊.  講真, 假設一億比安76買人, 總好過之前比3億班九流教頭買人(今季有BRANDS先叫買得唔錯).  

可能都會擔心又會比安76搞壞盤數, 不如掉返轉諗安76係世上最好既教頭之一, 冇一定眼光同判斷力都做唔到呢個境界, 拿玻里都唔係粒粒星, 頂多咪INSIGNE同MERTENS, 都比佢教到好強.  HOWARD KENDALL之後NNNNN年都未試過擁有一個世界最高水準既教頭, 我個人好放心比安76去重建!!
何況有樣野好重要, 而家唔係要搵個合適既教頭黎就住而家班球員黎打, 而係要打掉重建......就算叫老莫返黎教, 佢都係要買人, 點解唔爭取安76返黎買人?

不過呢, 我又戴下頭盔先..就算請左76返黎, 今季都應該冇咩火花出黎......

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

拖肥主席

兩隊都係看守領隊領軍, 但近況差天共地

唔係唔食住個勢贏呀?
“Two thirds of the world is covered by water, the rest is covered by James McCarthy.”
回復 支持 反對

拖肥主席

Arsenal appoints former player Mikel Arteta as head coach
“Two thirds of the world is covered by water, the rest is covered by James McCarthy.”
回復 支持 反對

拖肥隊長

wahton 發表於 2019-12-20 23:07
Arsenal appoints former player Mikel Arteta as head coach

官宣了!
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

twitter : 安帥一月的 target : 高列巴尼 , zielinski, 伊巴 , david neres
回復 支持 反對

拖肥球星

如果買到高列巴尼同zelinski,成隊波升左一個level
回復 支持 反對