香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: laukarwing
打印 上一主題 下一主題

2018/2019 #7 英超主場對 Fulham 29/9/2018 22:00

拖肥領隊

toffeeweb 發表於 2018-10-2 12:24
施格臣12碼唔入 但高難度的佢就入到 希望尼2球可以加強佢信心 做番個後上殺手
左路李察加迪尼 有好旺盛的 ...

我驚佢射12碼信心愈黎愈細
世界盃到依家已經唔入兩球
tom仔進退失據個問題係上季開始
反而覺得係個定位問題大過因為做左隊長
左路下年開始應該個進攻火力仲大過當年冰史+派拿
但防守仲需要時間去加強返位置感
回復 支持 反對

拖肥領隊

leonkit 發表於 2018-10-1 13:23
話說想講下米高堅 之前覺得佢都係麻麻地 但呢幾場撞到頭之後 唔知係咪開左竅 好似正常番
...

呢個真係奇怪
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

toffeeweb 發表於 2018-10-2 12:24
施格臣12碼唔入 但高難度的佢就入到 希望尼2球可以加強佢信心 做番個後上殺手
左路李察加迪尼 有好旺盛的 ...

Bernard應該俾左路正選佢...而家李察利臣要打國家隊正選得番中鋒同到法明奴爭。
人地邊線有尼馬韋利安...訓練佢打中鋒仲好啦。
回復 支持 反對

拖肥隊長

以事論事,我地上半場係踢得一無是處。
若非舒爾仙尼個禁區頂撞射射得咁差,上半場落後O既好大機會係我地。

我無意去用杜辛個人表現去同DCL 比較,但整體效果同結果明顯係下半場杜辛入場後幾個進攻端我地都被激活左。
(李察里遜今場好希望表現佢O既過人技巧....呢個絕非好事-----> 事實上近幾個月連尼馬持堅呢種踢法都踢到一PAT 屎咁.....我希望李察里遜唔好走火入魔。)
綜合而言,我地季初進攻端上最具威脅O既球員我會認為係禾確特.....佢係我地一個X FACTOR  ......

回復 支持 反對