請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
查看: 6588|回復: 6

新版本已完成安裝

拖肥主席

各位, 愛迷討論區新版本已完成安裝, 大家請注意以下事項:

1. 新討論區網址為 http://hkeverton.com/forumnew , 當然大家輸入舊網址 http://hkeverton.com/forum , 仍可以自動連接到新網址, 但建議大家記低同使用新網址

2. 所有會員需重新註冊, 以電郵認證帳號, 注意只能在電腦版註冊帳號

3. 以手機上到網頁, 會自動切換成手機版

4. 舊討論區網址為 http://hkeverton.com/forumold, 以純唯讀形式保存, 不能再出帖

“Two thirds of the world is covered by water, the rest is covered by James McCarthy.”
回復

拖肥球星

華頓兄, 請問我轉左個頭像由BESIC轉去愛記個尖塔, 點解仲係顯示BESIC既?

謝謝

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

拖肥主席

evertonarteta10 發表於 2015-9-9 11:44
華頓兄, 請問我轉左個頭像由BESIC轉去愛記個尖塔, 點解仲係顯示BESIC既?

謝謝 ...

系統處理需時

等多陣就會轉了
“Two thirds of the world is covered by water, the rest is covered by James McCarthy.”
回復 支持 反對

拖肥球星

華頓兄我想問文章可唔可以加貼圖功能, 因為好似TRANSFER WINDOW咁仲傾緊DANN / VAN DIJK / MORI個時我有D數據比較比大家參考下但係整唔到

呢個有冇得諗?

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

拖肥主席

evertonarteta10 發表於 2015-9-9 12:10
華頓兄我想問文章可唔可以加貼圖功能, 因為好似TRANSFER WINDOW咁仲傾緊DANN / VAN DIJK / MORI個時我有D數 ...

因為小本經營, 此論壇空間不大

為左節省論壇空間

我地傾向會員先將圖片上載到其他貼圖網站, 再複製連結落帖子度

可能令你地做多左功夫, 請見諒
回復 支持 反對

拖肥球星

華頓兄有咩貼圖網提供下, 我唔係好識做呢D..

唔該哂

回復 支持 反對

拖肥主席

evertonarteta10 發表於 2015-9-9 12:23
華頓兄有咩貼圖網提供下, 我唔係好識做呢D..

唔該哂

如果你諗住經常使用貼圖的, 建議用photobucket:
http://photobucket.com/
要註冊登記帳號, 圖片可長期保留

唔打算經常用既, 可用tinypic:
http://tinypic.com/
唔洗註冊, 即時上載圖片, 但圖片可能過一排就冇左
回復 支持 反對