請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
查看: 8015|回復: 5

http://hkeverton.com歷史

拖肥主席

作為主席,眼見由最初得少貓三四隻,最初用ge 3forum.hk版本簡直就…用左幾日就收左。後來係華頓支持下,於上年一月二十一日正式開幕。佢開左免費版myfreebb,三不五時就死一死,但無奈當時私務繁忙,加上技術問題,一路苦戰至九月先殺出一片天成立呢個新forum。
眼見由最初得少貓三四隻,幾日都無一新post,成個月先有一個新member。當時你眼望我眼,真係一度上收檔算數。好彩當時三十多名member不離不棄,好似做生意咁,守到newsgroup一大班人同部分有年資ge經驗fans加入先有轉機。本來一心用住個免費版myfreebb,keep住個形勢繼續發大,點知就down左,data都失蹤。而且更流失唔少member。雖則係咁,但深信只要繼續努力,一定能夠重回當日正軌。
本forum歷史:
http://hkeverton.board.dk3.com (15/1/2005)
http://hkeverton.myfreebb.com (21/1/2005)
http://hkeverton.com (3/9/2006)

hkeverton.com於5/9/2006年正式啟用!!!!!
hkeverton.com的前身是hkeveton.myfreebb.com,是一個免費寄存在myfreebb公司的forum
但由於後期forum人數逐漸增多,而server亦出現不穩情況
所以我同拖肥糖決定租用收費server,重新架構forum,並登記了hkeverton.com作為域名

時光飛逝, 9年已過, 由於論壇版本太舊, 我地決定在8/9/2015重新安裝論壇
會員重新註冊, 一切重新開始

“Two thirds of the world is covered by water, the rest is covered by James McCarthy.”
回復

拖肥領隊

Thanks again
回復 支持 反對

拖肥領隊

THANKS 華頓,我回想我來時我係第十六個,但經常上只有四五個。十日都無一個POST,而家都算係一個有少少規模的討論區。

感謝我們一起走過的日子,另外呢個域名,將來一定好值錢。
2015-2016年目標

1) 拎40分護級成功
2) 爭取聯賽前四名,踢歐聯戰
3) 爭取聯賽前六名,踢歐霸戰
4) 聯賽杯及足總杯,拎到冠軍
回復 支持 反對

拖肥隊長

感激
多呢個平台傾下波經
舊名: leon183
回復 支持 反對

拖肥正選

因為我是香港人,又永遠撐愛華頓,所以 。。。 無可能唔撐呢度!

感謝兩位主席的辛勞 令我地有呢個地方分享一切做愛隊球迷的喜悅。
回復 支持 反對

拖肥球迷

thanks a lot
回復 支持 反對