香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: James_Beatkit
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2015-2016球季

拖肥隊長

我睇過有段新聞講老莫當年買球員時真的好勤力,他要求他的球探對每一個受關注的球員都要寫很多份很詳盡的報告給他去分析,所以老莫才可以經常買到一些有潛質的球員!
回復 支持 反對

拖肥領隊

leonkit 發表於 2015-9-11 21:29
呢幾年洗咁多錢
唔係我地球迷唔比時間
我怕董事局都忍唔到手炒人

傑,你放心好了,我地個主席如果嚮英超20隊中,忍耐力持續保持NO.1,唔到降班問題,都唔會考慮。
只係馬仔真係要同周圍人溝通清楚,佢方針,就可以,因為如果溝通及互信出現問題,中途一定出現問題的。
2015-2016年目標

1) 拎40分護級成功
2) 爭取聯賽前四名,踢歐聯戰
3) 爭取聯賽前六名,踢歐霸戰
4) 聯賽杯及足總杯,拎到冠軍
回復 支持 反對

拖肥領隊

八十年代的愛迷 發表於 2015-9-12 02:15
我睇過有段新聞講老莫當年買球員時真的好勤力,他要求他的球探對每一個受關注的球員都要寫很多份很詳盡的報 ...

其實那時候我地比其他歐洲賽會有一個極大的優勢,係足球遊戲FOOTBALL Manger中全世界數據庫,可以俾愛華頓任用,因為主席係愛華頓球迷,即係全歐洲球探,都幫我地找好球唄。
2015-2016年目標

1) 拎40分護級成功
2) 爭取聯賽前四名,踢歐聯戰
3) 爭取聯賽前六名,踢歐霸戰
4) 聯賽杯及足總杯,拎到冠軍
回復 支持 反對

拖肥隊長

真.鋼龍馬田 發表於 2015-9-12 09:26
其實那時候我地比其他歐洲賽會有一個極大的優勢,係足球遊戲FOOTBALL Manger中全世界數據庫,可以俾愛華 ...

FM好多所謂神童去到依家跌曬眼鏡,
反而依家勁以前都冇咩潛力
回復 支持 反對

拖肥球迷

News media they are really annoying keep going on about the Stones transfer deal is not over, yes, we know that's not over, but they seems to think we would sell Stone to Chelsea or Man Utd during January, I don't think it would happen during mid-season, next summer it might happen especially if we made it into Champion League and need to buy couple of quality new player!
回復 支持 反對

拖肥隊長

McAleny 借去 Charlton 直到 7/11
回復 支持 反對

拖肥青年軍

真心希望mcaleny可以借出去後參與更多球賽
馬仔仲唔賣走佢,應該係佢有啲potential,但如果只係喺u21打到曉飛都無用,希望出去多啲等佢可以更進一步。
問題係如果下年都唔諗住俾佢打一隊,不如就賣走佢,唔好好似小豆咁成27歲先至轉會。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

BlueDynasty 發表於 2015-9-14 23:30
真心希望mcaleny可以借出去後參與更多球賽
馬仔仲唔賣走佢,應該係佢有啲potential,但如果只係喺u21打到曉 ...

我覺得佢有潛質,希望佢可以下季打上一隊,個人覺得佢都係類似尼史那種輔鋒類型,應該有佢出場的空間

史東斯下季應該走的機會都幾大,遞轉會申請的球員個心曾經唔係球隊,今季太遲無法找到好的替代球員,只要搵到,我相信高價賣走係雙贏
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

真.鋼龍馬田 發表於 2015-9-12 09:24
傑,你放心好了,我地個主席如果嚮英超20隊中,忍耐力持續保持NO.1,唔到降班問題,都唔會考慮。
只係馬 ...

馬仔份約到2019年,除非今季又係下半版見,咁季尾真係會有暗湧,始終上任後馬仔花錢真係好多,我諗老莫11年都加埋都係差唔多,盧卡古破紀錄簽返來,但暫時真係未踢出佢的身價,如果成績無明顯改善,球迷季尾如果要求炒人都會對球會構成壓力
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥領隊

Forever_Fan 發表於 2015-9-15 00:09
我覺得佢有潛質,希望佢可以下季打上一隊,個人覺得佢都係類似尼史那種輔鋒類型,應該有佢出場的空間 :lo ...

睇番對車仔個場
石仔個種成熟淡定程度
根本冇賣既理由
回復 支持 反對