請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: James_Beatkit

愛華頓轉會討論區 2015-2016球季

拖肥領隊

馬天尼斯沖涼「唱」車仔

在剛過去的轉會窗,車路士極力羅致愛華頓中堅史東斯(John Stones),最終「拖肥」也抵得住對方的銀彈攻勢,成功留下這名英格蘭國腳。

力拒豪門而留下一名猛將,愛華頓自然笑逐顏開,更改篇了傳奇英國樂隊Beatles的大熱作品《Money Can't Buy You Love》,把歌詞的Love改成Stones,去「唱」車仔未能買人。就連愛軍領隊馬天尼斯也指,自己會在沖涼時唱這歌。

馬帥說:「我們的球迷在這些年來,已證明了自己真的很有創意,他們很聰明的用一首很好的歌,去支持自己的球員。」

周六英超,史東斯將有機會報答一眾球迷,因為他將領軍在主場迎戰車路士。

要証明俾車路士睇,錢唔係大晒。
2015-2016年目標

1) 拎40分護級成功
2) 爭取聯賽前四名,踢歐聯戰
3) 爭取聯賽前六名,踢歐霸戰
4) 聯賽杯及足總杯,拎到冠軍
回復 支持 反對

拖肥球星

大家覺得如果, 只係如果, 馬仔離開愛記, 邊位可以接任?

我心水係史雲斯個蒙克.....

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

拖肥領隊

evertonarteta10 發表於 2015-9-11 14:45
大家覺得如果, 只係如果, 馬仔離開愛記, 邊位可以接任?

我心水係史雲斯個蒙克..... ...

我覺得蒙克其實係有料,但係只係嚮史雲斯先發揮到,因為佢成績係依佢嚮球會威信,對球會熟悉先做到。

但重新轉會到,以上兩方面重頭來過,未必達到我地期望,
因為史雲斯佢地戰術同埋陣式無變過,成績係睇球員真係一人走多一步出來。

個人意見,不喜勿插,怕痛。

1) 拎40分護級成功
回復 支持 反對

拖肥球星

真.鋼龍馬田 發表於 2015-9-11 15:03
我覺得蒙克其實係有料,但係只係嚮史雲斯先發揮到,因為佢成績係依佢嚮球會威信,對球會熟悉先做到。

但 ...

馬田兄有咩心水?
大家吹下水, 唔會插人

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

拖肥主席

evertonarteta10 發表於 2015-9-9 23:23
呢張係傳聞中既PLAYMAKER, 恩莫蘭高只有EUROPA, PRAET只有歐聯, 沙基利係意甲, PAYET係法甲.  我用AVERAG ...

多謝arteta10兄咁詳細既分享

我就覺得閂窗前買唔到恩莫蘭高, 開窗後大把球隊爭住要

應該輪唔到愛隊

成件事已經完左

“Two thirds of the world is covered by water, the rest is covered by James McCarthy.”
回復 支持 反對

拖肥主席

我覺得主帥長期留效係隊波成功既基石

唔可以輕言易帥.....

以前老莫如是, 而家老馬如是

佢地既戰術同臨場調配都經常俾人插

但我認為要再俾多d時間佢建立隊波既體系

“Two thirds of the world is covered by water, the rest is covered by James McCarthy.”
回復 支持 反對

拖肥球星

WOW........

Everton tried to sign Andriy Yarmolenko from Dynamo Kiev, and Martínez did not rule out reviving interest in future.

“We have a good relationship with Dynamo Kiev because we played them in the Europa League and they did not want to lose the player because they are in the Champions League after five years and that was the end of the story,” Martínez said.

“It was very clear that the player was not going to be available. I don’t know what’s going to happen with that [in the future] but at the moment the club wanted him for the Champions League and we’ll have to assess it after that.”

如果dynamo kiev入唔到16強, 馬仔一月再黎過?  or季尾再直接同球員傾?  反正surkis都講過只有愛華頓有真正bid過.

回復 支持 反對

拖肥領隊

evertonarteta10 發表於 2015-9-11 15:09
馬田兄有咩心水?
大家吹下水, 唔會插人

其實你要睇球會目標係乜,

如果唔介意成績,可以留英超,但係年年有盈利,    雲加。
如果唔介意燒錢,球會受得起,拎冠軍﹕            摩連奴。

我知道發緊夢架啦,我覺得馬仔如果個帶隊方針係好似巴塞模式,我唔介意等多二三季升牛奶仔,
但係要同球會及球迷溝通多少少先得。所以如果我無估錯,馬仔暫時帶得最好。

1) 拎40分護級成功
回復 支持 反對

拖肥球星

馬仔野心其實好大,3年來我地用左接近1億。我唔介意等,我只怕再係下半版出現我地名字。1億換第7名以下我真係接受唔到,都會怕連鎖效應呢類咁負面的結果。今年英國愛迷反應好大,到最後投資同成績係冇睇齊帶黎既衝擊會更加大。
回復 支持 反對

拖肥隊長

呢幾年洗咁多錢
唔係我地球迷唔比時間
我怕董事局都忍唔到手炒人
舊名: leon183
回復 支持 反對