香港愛華頓迷討論區

標題: 作客李斯特城 [打印本頁]

作者: wahton    時間: 2017-10-27 20:50
標題: 作客李斯特城
安帥考牌真正既第一關

作者: niclas    時間: 2017-10-28 15:10
兩隊都系換教練,睇下邊隊系聯賽羸番個頭彩啦!
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-28 19:46
呢場真係考牌戰,一有錯失,新領隊的委任將會加速,今場真係許勝不許和,儘快脫離降班區
作者: barker    時間: 2017-10-28 19:53
Forever_Fan 發表於 2017-10-28 19:46
呢場真係考牌戰,一有錯失,新領隊的委任將會加速,今場真係許勝不許和,儘快脫離降班區 ...

要提防馬列斯 , 華 D
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-28 19:56
barker 發表於 2017-10-28 19:53
要提防馬列斯 , 華 D

如果連依家的李斯特城都贏唔到,我唸球員都會好迷失
作者: barker    時間: 2017-10-29 00:39
Forever_Fan 發表於 2017-10-28 19:56
如果連依家的李斯特城都贏唔到,我唸球員都會好迷失

H. 奧耶古又替安德烈治入波
作者: 爆炸拖肥糖    時間: 2017-10-29 02:42
Dowell 入三球tim, 下季返嚟唔知駛唔駛又要踢英冠
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-29 14:37
爆炸拖肥糖 發表於 2017-10-29 02:42

我諗唔使的,我暫時覺得係 dowell 和 browning 返來夠料上一隊,其他可能再外借都唔定
作者: 24cheung    時間: 2017-10-29 14:57
Browning最近都冇得打
作者: Fuko~    時間: 2017-10-29 22:05
爆炸拖肥糖 發表於 2017-10-29 02:42

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KmYMKp0O9_Y[/youtube]

唔想過份吹奏佢,第一球人地英甲式防守先禁好射。第二球撻撻地入有d運仔係度。
第三球,12碼算係射得唔錯,而森林又肯俾番邊個拎番黎的12碼就邊個射先有得帶帽。
不過禁,dowell今季入禁多遠射,都肯定講唔係偶然,實力係一定有,問題係夠料打一隊未?
如果keep到進步,下季至少有後備坐下。

作者: Fuko~    時間: 2017-10-29 22:06
24cheung 發表於 2017-10-29 14:57
Browning最近都冇得打

傷左,聞說話都打得ok,水準係未夠穩定。有試過都打得唔好,跟著好快又有番水準。
作者: Fuko~    時間: 2017-10-29 23:05

好正路的排陣! 夠膽將C9踢去後備,又只係出朗尼打後一格! LENNON同米拉一齊正選!
不過,米拉打正選,唔夠體力踢到尾...最後一定要出LOOKMAN bo!
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-29 23:06
Fuko~ 發表於 2017-10-29 22:05
唔想過份吹奏佢,第一球人地英甲式防守先禁好射。第二球撻撻地入有d運仔係度。
第三球,12碼算係射得唔 ...

就算未完全有一隊水準,也要比機會佢係一隊進步
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-29 23:07
Fuko~ 發表於 2017-10-29 22:06
傷左,聞說話都打得ok,水準係未夠穩定。有試過都打得唔好,跟著好快又有番水準。 ...

起碼好過 galloway
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-29 23:08
Fuko~ 發表於 2017-10-29 23:05
好正路的排陣! 夠膽將C9踢去後備,又只係出朗尼打後一格! LENNON同米拉一齊正選!
不過,米拉打正選,唔夠 ...

點解又出威廉斯 出 holgate 或堅尼好過啦
作者: Fuko~    時間: 2017-10-29 23:08
Vlasic同Keane似乎仲係有傷...麥卡菲上場打完睇黎又整親下...
想出Vlasic多d...始終米拉真係冇能力踢足全場。
作者: Fuko~    時間: 2017-10-29 23:11
Forever_Fan 發表於 2017-10-29 23:08
點解又出威廉斯 出 holgate 或堅尼好過啦

出Holgate始終仲衰過威廉斯...又其實,已經交左右閘的學費,你一條防線兩個新仔,冇可能唔出事。
斷估keane都係傷多,又唔好忘記安斯要考牌。我覺得呢條防線已經冇辦法之中的辦法。
作者: scfterry    時間: 2017-10-29 23:11
Fuko~ 發表於 2017-10-29 23:05
不過,米拉打正選,唔夠 ...

排陣沒問題,只擔心威廉斯........
作者: wahton    時間: 2017-10-29 23:14
LENNON又有正選, 太感動了
作者: nsno    時間: 2017-10-29 23:15
wahton 發表於 2017-10-29 23:14
LENNON又有正選, 太感動了

Rhino好鍾意用Lennon同米拉
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-29 23:21
nsno 發表於 2017-10-29 23:15

咁我地翼的選擇又無乜,保拿斯又未好,鬼叫9文喜歡買攻中咩
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-29 23:22
scfterry 發表於 2017-10-29 23:11
排陣沒問題,只擔心威廉斯........

威廉斯真係派膠派到上癮,有d擔心.....
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-29 23:24
另外點解出 DCL 都唔用 niasse 做正選呢,唔明,講表現,niasse 點都好過鴨仔丫?
作者: Fuko~    時間: 2017-10-29 23:29
Forever_Fan 發表於 2017-10-29 23:24
另外點解出 DCL 都唔用 niasse 做正選呢,唔明,講表現,niasse 點都好過鴨仔丫? ...

因為niasse真係後備有表現過正選lo。
作者: evertonlife    時間: 2017-10-29 23:29
其實DCL搶點能力幾好,又能夠護到波。NIASSE係拚博,但技術層面無DCL咁細膩,所以後備出嚟博20分鐘,趁對手體力不繼會有用多啲。
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-29 23:32
evertonlife 發表於 2017-10-29 23:29
其實DCL搶點能力幾好,又能夠護到波。NIASSE係拚博,但技術層面無DCL咁細膩,所以後備出嚟博20分鐘,趁對手 ...

其實搶點能力 niasse 肯定比鴨仔好,護波能力就較差,體力和拼搏就贏晒,覺得 niasse 應該值正選。
作者: edwint    時間: 2017-10-29 23:33
排陣OK~有能者正選~慢慢打番隊型~加油
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-29 23:44
EVERTON: Pickford; Kenny, Williams, Jagielka, Baines; Gueye, Davies; Lennon, Rooney, Mirallas; Calvert-Lewin.

Subs: Robles, Schneiderlin, Sigurdsson, Niasse, Holgate, Lookman, Baningime.

暫時覺得車仔和呢場咁接近,輪換唔夠多,只係gana 和 dcl 兩個轉左,未能好好用盡其他球員。
作者: Fuko~    時間: 2017-10-29 23:51
Forever_Fan 發表於 2017-10-29 23:32
其實搶點能力 niasse 肯定比鴨仔好,護波能力就較差,體力和拼搏就贏晒,覺得 niasse 應該值正選。 ...

安斯係會盡量唔會俾d球員打佢唔岩打的位置。呢個理念你首先要知道...
Niasse打單前的效果真係冇DCL禁好,就算DCL唔夠好都禁話。佢持球帶波呢樣野真係差過DCL唔少...
打單前你HOLD唔到波等隊友支援係唔可行。
再講,家下先安斯呢季第二場,你咪睇多幾場會唔會好似你禁講未用岩人LO。
始終我地唔係TRAIN人個PART,有D野真係只有佢知道,我唔會禁快下定論啦。
作者: Fuko~    時間: 2017-10-29 23:53
Forever_Fan 發表於 2017-10-29 23:44
EVERTON: Pickford; Kenny, Williams, Jagielka, Baines; Gueye, Davies; Lennon, Rooney, Mirallas; Calve ...

佢可能認為而家唔係輪換的好時機JE。對佢黎講首要係搵出最佳陣容先...
作者: laukarwing    時間: 2017-10-30 00:10
I hope Everton win.
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-30 00:11
後防空位真多
作者: 24cheung    時間: 2017-10-30 00:12
又比人壓住揪
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-30 00:16
24cheung 發表於 2017-10-30 00:12
又比人壓住揪

壓住打都次要,主要係後邊好散,人地把握力差咋,唔係比人入左球都有啦
作者: barker    時間: 2017-10-30 00:19
1-0 leicester
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-30 00:21
人地2腳就搞掂你,贏波就係咁簡單,穩守突擊,當年我地都有呢d波,呢幾年無晒
作者: 24cheung    時間: 2017-10-30 00:21
呢球要喺中場犯规啦。夠境要再幾多學費呀
作者: barker    時間: 2017-10-30 00:23
Forever_Fan 發表於 2017-10-30 00:21
人地2腳就搞掂你,贏波就係咁簡單,穩守突擊,當年我地都有呢d波,呢幾年無晒 ...

呢場再輸立即找領隊喇 , 杜曹都殺呀
作者: wahton    時間: 2017-10-30 00:23
nsno 發表於 2017-10-29 23:15

我都好鐘意呢兩個

係以前9文唔肯用je
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-30 00:24
又差d比人入,我地就係要打呢d波,簡單和快
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-30 00:27
barker 發表於 2017-10-30 00:23
呢場再輸立即找領隊喇 , 杜曹都殺呀

以前老莫時代我地都唔少呢d反擊快攻,無論邊個教,我覺得英國波,球員技術又唔係個個咁高班的時候,打多d李城呢d穩守突擊兼快攻係最適合
作者: barker    時間: 2017-10-30 00:30
Forever_Fan 發表於 2017-10-30 00:27
以前老莫時代我地都唔少呢d反擊快攻,無論邊個教,我覺得英國波,球員技術又唔係個個咁高班的時候,打多d ...

2-0 喇玩完 , unsworth bye bye
作者: pacopoon24    時間: 2017-10-30 00:31
Lennon做咩唔自己射 R爆頭
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-30 00:32
kenny own goal
作者: 24cheung    時間: 2017-10-30 00:33
排呢個陣,大家都好滿意,打到咁,今季隊波仲有冇得救架
作者: Fuko~    時間: 2017-10-30 00:33
禁都冇12碼???
作者: barker    時間: 2017-10-30 00:34
24cheung 發表於 2017-10-30 00:33

你話齋只有杜曹來
作者: 24cheung    時間: 2017-10-30 00:35
barker 發表於 2017-10-30 00:34
你話齋只有杜曹來

人地唔係傻架,点會來執手尾呀
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-30 00:36
24cheung 發表於 2017-10-30 00:33

唔執下後防應該點打就無得救,今日條後防線好差

另外剛打完車仔,我覺今場輪換唔夠多,體力有影響,只係換左2個太少了

作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-30 00:37
Fuko~ 發表於 2017-10-30 00:33
禁都冇12碼???

我覺得呢球可比可唔比,睇球證點睇
作者: 愛華戰士    時間: 2017-10-30 00:38
請問呢個kenny有無踢到一腳好波我地睇到?!
作者: 愛華戰士    時間: 2017-10-30 00:40
呢球烏龍我可講係失得好肉酸!正面有晒準備都可以咁撻q!
作者: 愛華戰士    時間: 2017-10-30 00:40
米拉拿斯2次中距離遠射差少少咋
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-30 00:42
愛華戰士 發表於 2017-10-30 00:38
請問呢個kenny有無踢到一腳好波我地睇到?!

後生仔整球 own goal 之後都震晒啦,估計今場都無乜表現架啦,會變得好謹慎
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-30 00:44
愛華戰士 發表於 2017-10-30 00:40
米拉拿斯2次中距離遠射差少少咋

但米拉成日唔係邊走左去中間呢....又去佔中做乜鬼

左邊成日得返 baines 一個

作者: 愛華戰士    時間: 2017-10-30 00:47
雖然落後。但至少場波比我睇到喺對方半場踢,股起決心!進攻!
作者: edwint    時間: 2017-10-30 00:52
有走位有配合~進步左~後防都係比吾到人信心,要再加把勁
作者: nsno    時間: 2017-10-30 00:53
隊波好散,有排執
作者: James_Beatkit    時間: 2017-10-30 00:54
人腳偏老真係難搞
但見到班波決心比之前係好
Davies輸經驗應該一早拉低格雷
Gana今日好差冇拍波比波又失自己又甩

作者: Fuko~    時間: 2017-10-30 00:54
隊波精神層面問題大過陣容同埋能力...轉攻為守同轉守為攻都太慢,第一球失波正正就係呢幾年李城的入波方程式。
見後半段人地冇禁快同埋大家適應左,個問題都冇禁大。失完第一球,個下突然將節奏呢個決定做得好岩。
係KENNY呢個自爆的時機太差JE。之後人地全軍都死守,就慢慢將大局拎番。
仲有一樣大家D傳波密契真係好差...好幾下唔係人地守得好,係我地自爆先出事。
隊波要建立番密契、信心、結構,真係唔知搞幾多季先得。真係多得RK唔少...
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-30 00:54
愛華戰士 發表於 2017-10-30 00:47
雖然落後。但至少場波比我睇到喺對方半場踢,股起決心!進攻!

但老鼠拉龜的進攻呢,威脅力一般,後防鬆散,米拉連儂都勤力,但都係默契不足,進攻無乜 form,球員係睇得出想贏,奈何~
作者: James_Beatkit    時間: 2017-10-30 00:55
麥卡菲真係大鑊一場又玩完
但比錫點解後備都冇?
作者: edwint    時間: 2017-10-30 00:55
肥仔有球好毒,呢D就係要有人肯走先做到, SO FAR鳩文時代見到冇見過
作者: Fuko~    時間: 2017-10-30 00:56
值得一提,俾RK雪的米拉同埋LENNON依然係隊波最佳攻力來源...
問題係始終冇強的點俾佢地...安斯其實應該叫佢地帶波入中路自己射會仲好。
叫朗尼死肥仔係中場當前面係三隻跑狗派波就得。
作者: James_Beatkit    時間: 2017-10-30 00:56
Kenny本身技術好似一般
成日見佢控第一下都唔係咁好
希望呢球唔影響佢信心
作者: Fuko~    時間: 2017-10-30 00:58
James_Beatkit 發表於 2017-10-30 00:56
希望呢球唔影響佢信心 ...

其實,用KENNY都係買佢D進攻力。So far又唔係好見佢好肯去助攻。
如果係禁點解唔用賀基治?
作者: barker    時間: 2017-10-30 00:58
Fuko~ 發表於 2017-10-30 00:56
值得一提,俾RK雪的米拉同埋LENNON依然係隊波最佳攻力來源...
問題係始終冇強的點俾佢地...安斯其實應該叫 ...

咁樣落去唔係辦法
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-30 00:59
Fuko~ 發表於 2017-10-30 00:54
隊波精神層面問題大過陣容同埋能力...轉攻為守同轉守為攻都太慢,第一球失波正正就係呢幾年李城的入波方程 ...

默契當你隊波轉左咁多人又唔夾開自然無乜,所以無默契就更應該學李城咁打返簡單直接的踢法,穩守突擊,轉守為攻2-3腳就射門,人唔使多,最緊要就係個兩三個球員夠快就得。
作者: edwint    時間: 2017-10-30 00:59
James_Beatkit 發表於 2017-10-30 00:56
希望呢球唔影響佢信心 ...

你個簽名真係好UPDATE,哈哈
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-30 01:00
James_Beatkit 發表於 2017-10-30 00:54
人腳偏老真係難搞
但見到班波決心比之前係好
Davies輸經驗應該一早拉低格雷

我地班波係後防偏老,中前場都唔算好老,打得差同年齡唔算好大關係
作者: James_Beatkit    時間: 2017-10-30 01:02
Fuko~ 發表於 2017-10-30 00:58
其實,用KENNY都係買佢D進攻力。So far又唔係好見佢好肯去助攻。
如果係禁點解唔用賀基治? ...

所以我會比多幾場佢睇吓
作者: James_Beatkit    時間: 2017-10-30 01:02
edwint 發表於 2017-10-30 00:59
你個簽名真係好UPDATE,哈哈

多謝
始終安斯係藍血我一定撐佢
作者: James_Beatkit    時間: 2017-10-30 01:03
Forever_Fan 發表於 2017-10-30 01:00
我地班波係後防偏老,中前場都唔算好老,打得差同年齡唔算好大關係

後防老化好緊要
作者: Fuko~    時間: 2017-10-30 01:03
Forever_Fan 發表於 2017-10-30 01:00

都唔係ga,我地年齡層差太遠la。根本班後防都適應唔到前面班人禁快的打法。
呢d就係前幾年我地換防線換太慢的結果。
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-30 01:04
barker 發表於 2017-10-30 00:58
咁樣落去唔係辦法

如果下場都無改善,我地真係坐實降班區,安帥坐到11月微都未必得,我仍然覺得我地要一個50+的主帥,因為隊波問題多又複雜,需要一個有經驗的主帥去處理
作者: Jassoo    時間: 2017-10-30 01:05
前面多左走位,係比之前好左D,後防搞成咁真係多得高文唔少,Kenny嘅能力安斯禾夫一定好清楚,我相信係佢本身信心問題,希望佢可以盡快衝破個關口
作者: Fuko~    時間: 2017-10-30 01:05
換走米拉同埋lennon禁奇怪????
作者: steven7    時間: 2017-10-30 01:06
李城個套反防根深柢固喎, 點睇都係執李城易教過我地隊啦
作者: 24cheung    時間: 2017-10-30 01:06
Forever_Fan 發表於 2017-10-30 01:04
如果下場都無改善,我地真係坐實降班區,安帥坐到11月微都未必得,我仍然覺得我地要一個50+的主帥,因為 ...

神仙難救
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-30 01:08
Fuko~ 發表於 2017-10-30 01:05
換走米拉同埋lennon禁奇怪????

Oumar Niasse and Beni Baningime on for the Blues.
作者: steven7    時間: 2017-10-30 01:11
LENNON位唔意外, 但係米拉唔換LOOKMAN有D怪
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-30 01:17
steven7 發表於 2017-10-30 01:11
LENNON位唔意外, 但係米拉唔換LOOKMAN有D怪

無晒翼,上半場其實d攻勢係米拉連儂多喎,呢個換人又睇唔明
作者: steven7    時間: 2017-10-30 01:21
Forever_Fan 發表於 2017-10-30 01:17
無晒翼,上半場其實d攻勢係米拉連儂多喎,呢個換人又睇唔明

米拉/ LOOKMAN踢法相似, 檔佢位換位 進攻套戰術唔使轉
davies 助攻助守既位 其實都做到LENNON既野

再講佢唔想換走DAVIES而又加強中場防守線, 咪犧牲LENNON囉
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-30 01:28
經過今場,moshri 想搵個較為成熟的領隊應該又會加快速度,我地作為球迷都唔想下季英冠見架。
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-30 01:30
niasse 明顯有威脅得多啦,佢值正選
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-30 01:33
施古臣換朗尼
作者: Fuko~    時間: 2017-10-30 01:37
steven7 發表於 2017-10-30 01:21
米拉/ LOOKMAN踢法相似, 檔佢位換位 進攻套戰術唔使轉
davies 助攻助守既位 其實都做到LENNON既野

佢似係想打鳩斬戰術多d,於是就放棄對翼,加強中場防守,落多個前鋒係前面博一博就真。
結果我地令李城下半場大部分時間都過唔到半場,係埋門真係唔多得...
作者: Fuko~    時間: 2017-10-30 01:39
有幾個緊要的課題真係要盡快搞搞佢。
次次一由攻轉守,隊波就冇哂隊形...失呢d波其實好唔抵。
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-30 01:43
Fuko~ 發表於 2017-10-30 01:37
佢似係想打鳩斬戰術多d,於是就放棄對翼,加強中場防守,落多個前鋒係前面博一博就真。
結果我地令李城下 ...

9斬咪簡單直接,係球員無默契的情形下咪應該玩呢d簡單打法
作者: pacopoon24    時間: 2017-10-30 01:46
好彩對面控lud腳,唔係又輸多球
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-30 01:49
唉,訓啦,睇到心,今季都唔知點收科
作者: 愛華戰士    時間: 2017-10-30 01:57
下半場換完人得個「亂」字
想點? 無晒無翼,中路亂入。
DCL 應該換走,入尼亞斯---- 結果尼亞斯踢偏左有點進退失據
DCL 事實今場搶唔到制空權
施格臣又入黎企左20分鐘!你玩簡單直接就唔應該出施格臣入黎啦

作者: nsno    時間: 2017-10-30 02:34
直家真係邊個教都死
作者: tongtong    時間: 2017-10-30 03:56

其實"你輸十成"依家打個套快速簡單直接戰術, 老莫時代我地都用過, 收死唔少強隊, 有一種似曾相識的感覺, 估唔到俾人地以其人之道還自其人之身, 真是無言!
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-30 08:01
安斯禾夫今場進退失據,我都話佢未夠經驗,佢做副領隊先學下野係較好。

咁的形勢,降班真係不是夢,杜曹肯定唔會過來執手尾護級,其他教得好好地的都肯定挖唔郁,big name 領隊更是發下夢就算。

現時一係就搵老莫,一係就搵護級專家大sam
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-30 08:03
tongtong 發表於 2017-10-30 03:56
其實"你輸十成"依家打個套快速簡單直接戰術, 老莫時代我地都用過, 收死唔少強隊, 有一種似曾相識的感覺, 估 ...

老莫以前好多時都係用李城呢種穩守突擊,反擊時兩三腳就入波呢種模式。
作者: Fuko~    時間: 2017-10-30 08:15
一開波捱唔到對面個迫搶,俾人拎著節奏打。
結果唔夠人快之下就失左第一球。又呢一球明明死球,但居然佈防同意識都禁差。
Davies仔個下狠d踢低佢仲好。
之後拎番節奏,大家都好打d,見後防單對單都食得著人地快攻。
係太快換走一對翼je...不過,個下點都要換個人入黎同人搶中場先得。
又肥仔雖然有一兩次key pass, 但上半場成日迫甩,打左20分鐘先上力,太慢啦。
作者: Forever_Fan    時間: 2017-10-30 08:43
Fuko~ 發表於 2017-10-30 08:15
一開波捱唔到對面個迫搶,俾人拎著節奏打。
結果唔夠人快之下就失左第一球。又呢一球明明死球,但居然佈防 ...

開波人地已經差少少入2粒,係人地把握力差才入唔到。首先後防空位太多,而且整個陣推得太高,李城本來就係打防反有名,你重將個後防推到上中線咁濟,明明有翼,閘位就好似打wing咁推到上前場,呢d乜鬼道理? 人地一反擊,返都返唔切搞到後邊空位太多,唔輸就奇。
作者: James_Beatkit    時間: 2017-10-30 10:32
雖然輸波
但我會比多幾場安斯去證明係咪啱我地
開波陣容起碼我諗係依家隊入面暫時最好進攻既陣式
就係簡單打兩邊比DCL頂
不過對面兩個中堅咁大舊其實怪唔得哂佢
輸個球係輸Davies經驗
我知未失波前已經比人攃住
但你地要知除左一對中堅外
防中右閘已經出算最有速度既人腳
我地自己後防本身都有唔少問題要解決
雖然你話下半場咁抽起兩翼奇怪
但Davies有牌加上睇到半場防守能力唔夠時你點都要抽前邊加返個中場
呢樣我理解喎
加埋Niasse直情係想用U23個班默契自己去組織
因為上半場你見連濃同Kenny好似唔識咁
我自己覺得咁換都係合理
兩場波要執半季/開季十幾場積落既問題你地當安斯係神仙咩
呢兩場雖然輸波
但我開始睇返個份鬥心同拼搏先
RK呢季半你有幾可見到4-5個球員一齊迫返隊友失既波?
黎緊5場我會覺得係Rhino考牌戰
睇完尋晚呢場我估唔會有太大突破可以連贏幾場
但如果可以打返正常既對佢將來如果想真係坐正有唔少幫助

作者: barker    時間: 2017-10-30 10:46
James_Beatkit 發表於 2017-10-30 10:32
雖然輸波
但我會比多幾場安斯去證明係咪啱我地
開波陣容起碼我諗係依家隊入面暫時最好進攻既陣式

今日英國報章話般尼戴治好有可能過嚟

歡迎光臨 香港愛華頓迷討論區 (http://hkeverton.com/forumnew/) Powered by Discuz! X3.2